Pretraga

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu

Tekst: BURO.

Kao što smo vam najavili, neočekivani duo Lepa Brena i Senidah počinju pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu, koji će biti održan 2. juna na Donjem Kalemegdenu. Ovih dana društvene mreže preplavile su zajedničke fotografije dve muzičke dive, a mi smo zavirili „iza scene“ priprema za press konferenciju na kojoj su najavile ovaj muzički spektakl.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 1)

Dve koleginice najavile su saradnju putem svojih Instagram profila sredinom februara zajedničkom fotografijom koja je nastala u junu prošle godine, a zatim je usledila konferencija za medije, gde smo imali prvu priliku da ih vidimo zajedno nakon objave o saradnji i saznamo šta spremaju za početak leta.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 2)
Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 3)

Na medijskoj konferenciji u hotel Hilton Senidah i Lepa Brena pokazale su da među njima vlada fantastična energija koja će zasigurno rezultirati spektaklom. Ove dve jedinstvene umetnice demonstrirale su zašto su najveće zvezde na našim prostorima i uverile nas da njihov zajednički događaj, Red Bull SoundClash, nije samo običan koncert, već nešto mnogo više.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 4)

Ovaj događaj održava se u celom svetu već skoro 20 godina i podrazumeva dve muzičke zvezde na dve bine koje naizmenično ili zajedno pevaju svoje i tuđe pesme po rundama. Imaćemo prilike da čujemo kako omiljene pesme ove dve zvezde, tako i mnoštvo obrada, neočekivanih interpretacija i jedan pravi muzički “sukob” - dve žene koje će svoje talente ujediniti u cilju stvaranja neponovljivog iskustva za fanove! Brena i Senidah će se suprotstaviti jedna drugoj na bini, stvarajući najuzbudljiviji muzički događaj sezone. Ono što možemo očekivati ​​od Red Bull SoundClasha jesu neverovatne vokalne sposobnosti obe umetnice, uz veličanstvenu produkciju i nezaboravnu atmosferu. Brena i Senidah izvešće neke od svojih najvećih hitova, kao i neke verzije pesama koje ranije nismo čuli.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 5)
Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 6)

Ne možemo predvideti ko će odneti pobedu na kraju ovog muzičkog okršaja, jer su Brena i Senidah dve neverovatne umetnice, svaka sa svojim jedinstvenim stilom i zvukom. Jedino što možemo da kažemo sa sigurnošću je da će publika sigurno biti pobednik na kraju večeri.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 7)

Osim sjajnog zvuka, ovaj događaj će biti i modni spektakl. Lepa Brena i Senidah su poznate po svom stilu, i ovog puta nisu razočarale. Na konferenciju za medije došle su u modno osmišljenim outfitima. Za Senidin besprekorni izgled zasluge su odneli make-up artist Dragan Vurdelja, stilistkinja Sari Valenci, zajedno sa frizerima Dimitrijem Vokićem i Nox Aesthetics i manikirkom Marinom Miletić.

Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 8)
Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 9)
Lepa Brena i Senidah su počele pripreme za prvi Red Bull SoundClash u Beogradu (фото 10)

Lepa Brena izgledala je kraljevski u belom kompletu sa detaljima koji referišu na tekstove njenih pesama, a kaput koji je nosila poslao je poruku i podsetio nas zašto je ona već 4 decenije najveće ime na regionalnoj muzičkoj sceni. Za njen stajling pobrinuo se Demode Couture na čelu sa Borisom Kargotićem, dok je za šminku i frizuru zaslužan bio Srđan Petković. ​​

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix-a, Gigstix-a i Tickets-a.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor