Meg Ryan će posle 20 godina ponovo zablistati u romantičnoj komediji

    09.05.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/05/meg_cover.jpg

    I Tom Hanks nije u glavnoj ulozi

    Ne možemo da pričamo o romantičnim komedijama, a da ne pričamo o Meg Ryan. „Kad je Hari sreo Sali“, „You’ve Got Mail“, „City of Angels“ samo su neki od brojnih naslova u kojima je briljirala i zauvek stekla titulu kraljice rom-comova.

    Meg se posle 20 godina vraća korenima za novu ulogu u filmu „What Happens Later“ rame uz rame sa David Duchovnyom, poznatom po ulogama u serijama kao što su „The X-Files“ i „Californication“.

    Novi film opisan je kao je kao evoluiran i nostalgičan pogled na rom-com a odabir glumaca nesumnjivo govori u prilog tome. Meg je na svom Instagram profilu podelila poster za film na kom je ispisana jedna rečenica: They missed their connection

    Priča se usredsređuje na bivše ljubavnike Willu (Meg) i Billa (Davida) koji su se slučajno ponovo ujedinili decenijama nakon razlaza kada se nađu nasukani na aerodromu preko noći tokom snežne oluje.

    Film je zasnovan na predstavi „Shooting Star“ Stevena Dietza, koji je zajedno sa Meg i Kirkom Lynnom napisao scenario. Produkcija bi trebalo da počne krajem ove godine, a film bi trebalo da stigne u bioskope 2023. godine. Stara trenerka, kutija sladoleda i malo nostalgije – jedva čekamo ovaj film!

    Saznaj više:
    Povezani članci: