Meryl Streep i Sienna Miller u novoj apokaliptičnoj seriji „Extrapolations“

    22.02.2023.
    RECOMMENDED

    Budućnost u novoj, apokaliptičnoj seriji „Extrapolations“ ne izgleda svetlo, ali njena glumačka postava to svakako jeste. Nju čine: Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington i druga velika imena koja obećavaju.

    „Extrapolations“ donosi niz međusobno povezanih priča o ljubavi, veri, porodici i svetu koji se rapidno menja i u kom se čovečanstvo bori sa posledicama neaktivnosti na globalnom nivou kada more počne da se diže i planeta postane plameni pakao. Svaka ta priča je drugačija, ali je bitka za budućnost univerzalna: sat otkucava, a borba između hrabrosti i samozadovoljstva je blizu tačke kulminacije. 

    Pored Meryl, Sienne i Kita, na listi glumaca nalaze se i: Yara Shahidi, Daveed Diggs, Matthew Rhys, Heather Graham, Tahar Rahim, David Schwimmer, Edward Norton, Indira Varma, Diane Lane, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguie i Murray Bartlett (koji nam je nedavno slomio srce u „The Last Of Us“).

    Seriju je napisao, režirao i producirao Scott Z. Burns i njome želi da postavi fundamentalno pitanje: Da li smo dovoljno hrabri da postanemo rešenje za sopstvenu propast pre nego što bude prekasno? Njoj se uveliko predviđa ogromna popularnost, a ako je sudeći prema jednom od najboljih prethodnih ostvarenja reditelja – „Contagion“ – gledaćemo podjednako snažnu i zastrašujuću priču na granici fikcije i stvarnosti. „Extrapolations“ će se emitovati na Apple TV+ i imaće ukupno osam epizoda, a premijera je zakazana za 17. mart. Brojimo sitno!

    Saznaj više:
    Povezani članci: