Pretraga

Napokon smo dobili nagoveštaj kako izgledaju princeza Diana i Margaret Thatcher u novom trejleru za seriju \"The Crown\"

Napokon smo dobili nagoveštaj kako izgledaju princeza Diana i Margaret Thatcher u novom trejleru za seriju "The Crown"

Tekst: BURO.

Za sve obožavaoce serije “The Crown” došla su uzbudljiva vremena. Realno, čak i za one koji nisu ludi za serijom zanima kako će u njoj izgledati princeza Diana, a sada smo praktično dobili odgovore na najbitnija pitanja o tome kako će izgledati princeza srca do kraja šeste sezone. Ne, nismo pogrešno napisali: sezona će ipak biti šest kako je prvobitno planirano iako je u februaru objavljeno da će ih biti samo pet. Kako će tačno scenario izgledati i u kom tačno trenutku će se priča prekinuti jeste detalj koji nam naravno nije otkriven, ali s obzirom na to da smo pre neki dan prvi put videli fotografije na kojima je glumica Emma Corrin u kostimu, jasno nam je šta nas vizuleno očekuje u četvrtoj sezoni. Dobili smo i zvaničan datum kog će se ova sezona pojaviti na Netflixu i to je 15. oktobar.

Napokon smo dobili nagoveštaj kako izgledaju princeza Diana i Margaret Thatcher u novom trejleru za seriju "The Crown" (фото 1)
Napokon smo dobili nagoveštaj kako izgledaju princeza Diana i Margaret Thatcher u novom trejleru za seriju "The Crown" (фото 2)

Mlada britanka se pridružuje glumačkoj postavi koju smo već zavoleli, a pored nje je tu još jedan novi lik: premijerka Margaret Tacher koju igra Gillian Anderson. Istina jeste da se u samom trejleru od Diane ne vidi ništa osim njenih leđa dok kreće na svoje venčanje u legendarnoj haljini koja izgleda kao puslica na steroidima (devetnaestogodišnja devojka je tada još bila daleko od stilske ikone koja je postala). Sasvim dovoljno da započnemo odbrojavanje!

Peter Morgan, tvorac serije "The Crown" otkrio je da će se ova sezona koncentrisati na teškoće sa kojima se Diana susretala u svom odnosu sa kraljicom i vojvodom od Edinburga nakon što je postala deo kraljevske porodice. 

Napokon smo dobili nagoveštaj kako izgledaju princeza Diana i Margaret Thatcher u novom trejleru za seriju "The Crown" (фото 3)

Ipak, ovo nije sve što su obožavaoci Lejdi Di dobili "na poklon". Koji dan pre izlaska trejlera, zvanićno je objavljeno da će princezu u poslednje dve sezone serije igrati Australijanka Elizabeth Debicki. Ova vest odmah je naišla na izuzetno pozitivne reakcije javnosti i to po raznim osnovama: od toga da kasting hvale zbog toga što je Elizabeth visoka (čak i poprilično viša od same princeze) pa sve do činjenice da je svaki put kada smo je gledali izgledala kao apsolutna stilska ikona. Tvorcima serije još jednom možemo samo da čestitamo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor