Ne možemo da dočekamo seriju „Inventing Anna“ – stigao je trejler

    18.01.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/01/inventinganna_cover.jpg

    Juliu Garner obožavamo od premijere „Ozarka” i ozarili smo se kad smo čuli da će se naći u glavnoj ulozi nove serije „Inventing Anna”. Reč je o isitinitoj priči, a ovo je prva serija koju je Shonda Rhimes kreirala od 2012. godine. U fokusu je Anna Sorokin koja se od 2013. do 2017. godine uspešno pretvarala da je bogata nemačka naslednica pod imenom Anna Delvey i obmanjivala banke i hotele i slamala srca njujorške društvene elite.

    Kao što i kreatorka kaže: „Da u pitanju nije bila žena, ne bi nastao toliki haos.” Ne možemo da se ne složimo. Anna nije uradila ništa mnogo drugačije od onoga što muški pol redovno radi na Wall Streetu, samo što oni nekako uspevaju da ne izvuku deblji kraj. 

    Priče o Anninim podvizima dva puta postale su materijal za naslovnice na nacionalnim medijima, a sada i baza nove serije. Jedna od njenih žrtava, Rachel Williams kojoj je platila hotelski račun od 62.000 dolara tokom boravka u Maroku, napisala je knjigu „My Friend Anna: The True Story of a Fake Heiress“ u kojoj je detaljno opisala svoja iskustva sa Annom.

    Nakon prvog izlaska iz zatvora, Anna je otvorila Instagram nalog kako bi dokumentovala svoj život slobodne žene. Ipak, ona nije objavljivala od marta 2021, ostavljajući sve sa gorućim pitanjem: gde je i šta radi? Odgovor ćemo dobiti 11. februara na Netflix platformi. Bićemo uz ekrane!

    Saznaj više:
    Povezani članci: