Pretraga

Nicki Minaj pokreće svoj label!

Nicki Minaj pokreće svoj label!

Tekst: BURO.

Iako njena karijera ide uzlaznom putanjom, Nicki Minaj uvek traži više. Ona je dugo razmišljala o tome kako želi da podrži druge umetnike na isti način na koji je Lil Wayne podržavao nju pre svih ovih godina. Kada je ušla u muzičku industriju, bez potpisa na papiru, on je bio taj koji je pratio na turnejama i pomagao joj u studiju, stoga Nicki vrlo dobro razume važnost toga da neko drugi na početku radi teži posao umesto samog umetnika. Sada se oseća spremnom da taj neko bude upravo ona.

U poslednjoj epizodi svoje radio emisije Queen (da, ona ima i svoju radio emisiju), Nicki je najavila pokretanje sopstvene izdavačke kuće kao podružnice Republic Records-a. "Nemojte misliti da je moja etiketa samo rep, ili afroamerička, ili bilo šta drugo. Imamo neke druge žanrove muzike", izjavila je Nicki. 

Nicki Minaj pokreće svoj label! (фото 1)

Reperka tek treba da objavi ime labela i obećala je da će se to dogoditi u narednoj Queen epizodi. Iako nije otkrila puno detalja, znamo da će jedna od njenih prvih saradnica biti pevačica Nana Fofie. Nicki vrlo dobro zna šta donosi za sto i iskreno, bilo je samo pitanje trenutka kada će pokrenuti svoj label. Reperka je nedavno objavila novi singl pod nazivom „Red Ruby Da Sleeze“, a novi album takođe možemo očekivati uskoro. Dok čekamo prvu numeru iz njene izdavačke kuće, vrtimo ovu na repeat.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor