Nicki Minaj pokreće svoj label!

    07.03.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/Cover_NickiM.jpg

    Iako njena karijera ide uzlaznom putanjom, Nicki Minaj uvek traži više. Ona je dugo razmišljala o tome kako želi da podrži druge umetnike na isti način na koji je Lil Wayne podržavao nju pre svih ovih godina. Kada je ušla u muzičku industriju, bez potpisa na papiru, on je bio taj koji je pratio na turnejama i pomagao joj u studiju, stoga Nicki vrlo dobro razume važnost toga da neko drugi na početku radi teži posao umesto samog umetnika. Sada se oseća spremnom da taj neko bude upravo ona.

    U poslednjoj epizodi svoje radio emisije Queen (da, ona ima i svoju radio emisiju), Nicki je najavila pokretanje sopstvene izdavačke kuće kao podružnice Republic Records-a. „Nemojte misliti da je moja etiketa samo rep, ili afroamerička, ili bilo šta drugo. Imamo neke druge žanrove muzike“, izjavila je Nicki. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/03/1678189528896942.jpg

    Reperka tek treba da objavi ime labela i obećala je da će se to dogoditi u narednoj Queen epizodi. Iako nije otkrila puno detalja, znamo da će jedna od njenih prvih saradnica biti pevačica Nana Fofie. Nicki vrlo dobro zna šta donosi za sto i iskreno, bilo je samo pitanje trenutka kada će pokrenuti svoj label. Reperka je nedavno objavila novi singl pod nazivom „Red Ruby Da Sleeze“, a novi album takođe možemo očekivati uskoro. Dok čekamo prvu numeru iz njene izdavačke kuće, vrtimo ovu na repeat.

    Saznaj više:
    Povezani članci: