Pretraga

Oprah Winfrey ponovo na velikom platnu! Evo šta znamo o njenoj novoj ulozi

Oprah Winfrey ponovo na velikom platnu! Evo šta znamo o njenoj novoj ulozi

Tekst: BURO.

Nakon pet godina pauze, Oprah Winfrey vraća se na veliko platno sa novom ulogom u filmu "Six Triple Eight". U nastavku vam donosimo detalje o zapletu kao i kompletnu glumačku postavu.

"Six Triple Eight" je ratni film čija je radnja smeštena u period Drugog svetskog rata i prati pripadnike bataljona od 855 ljudi koji imaju zadatak da ponovo povežu vojnike sa svojim najmilijima tako što će razvrstati i isporučiti trogodišnju, zaostalu neisporučenu poštu. Premisa je zasnovana na istinitoj priči o jedinom afroameričkom bataljonu iz Drugog svetskog.

Glumačku postavu čine: Kerry Washington, Ebony Obsidian, Milauna Jackson, Kylie Jefferson, Shanice Shantay, Sarah Jeffery, Pepi Sonuga, Jay Reeves, Jeanté Godlock, Moriah Brown, Baadja-Lyne Odums, Gregg Sulkin, Dean Norris, Sam Waterston, Susan Sarandon i Oprah Winfrey.

Ovo je prvi glumački angažman poznate voditeljke i autorke nakon 2018. godine kada se pojavila u filmu "Mrs Which in A Wrinkle In Tim". Netflix još uvek nije podelio detalje o ulogama, ali ono što znamo je da je u središtu ovog filma moćni narativ o diskriminaciji, ratu, moralu i nadi. 

Pored režije, Tyler Perry je napisao i scenario na osnovu članka Kevina M Hymela objavljenog u WWII istorijskom magazinu. Snimanje je započeto prošle nedelje, tako da još uvek nema detalja o premijeri, ali publika je nesumnjivo nestrpljiva. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor