Ovo su novi detalji serije “Parazit” koja nam uskoro stiže na HBO

    09.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/parazitcover.jpg

    Bong Joon Ho i Adam McKay, režiser filmova “Opklada veka” i “Čovek iz senke” i serije “Naslednici” koja je osvojila Zlatan globus za najbolju drama seriju, udružili su se kako bi napravili englesku verziju Oskarom nagrađenog filma “Parazit”.

    Istina je da nas ideja o seriji Parazit nije baš oduševila, ali to ne menja činjenicu da se ista dešava i uskoro stiže na HBO, a evo i novih detalja koje smo saznali.

    Režiser Bong priznaje da nije očekivao da će film postići takav uspeh. Ali, ističe da je ipak ostao nedorečen, odnosno da ima još puno stvari kojima bi voleo da se pozabavi i smatra da će serija biti savršen medijum za neke nove uglove posmatranja problema siromašnih i bogatih.

    Kako saznajemo, Tilda Swinton će se naći u glavnoj ulozi, a pridružuje joj se i Mark Ruffalo. Iako ovi izbori nisu zvanično potvrđeni, činjenica da je Tilda glumila u drugim Bongovim filmovima – “Okja” i “Snowpiercer” definitivno ide u prilog ovim tvrdnjama.

    Reč je o drama seriji baziranoj na istinim događajima koji su se desili 2016. godine ali je radnja ovog puta smeštena u Ameriku, što je automatski napravilo dva tabora – onih koji se oštro protive ideji i onih koji se raduju da vide kako će se „Parazit“ „snaći“ u novom okruženju.

    Kao i film, i ovo će biti mračna komedija, a Bong se iskreno nada da će biti jednako genijalna. Tome se nadamo i mi.

    Saznaj više:
    Povezani članci: