Pretraga

"Perfect Strangers" dobija reebot, i to pod rediteljskom palicom Isse Rae!

Tekst: BURO.

Obožavamo Issu Rae! Sve je počelo njenom ulogom u seriji "Insceure" koja je na HBO platformu donela sve lepote i užase milenijalskog doba, u kojoj ona igra sebe, odnosno svoj fiktivni lik koji se provlači kroz svakodnevicu i spotiče o rasizam, karijerne nedoumice, finansijske krize i egzistencijalno pitanje - Šta ja radim sa svojim životom? Iako je "Insecure" bio njen najuspešniji autorski projekat do sada, nije jedini.

"Perfect Strangers" dobija reebot, i to pod rediteljskom palicom Isse Rae! (фото 1)

Issa je započela karijeru na YouTube-u sa web serijom "The Misadventures of Awkward Black Girl" koja prati mladu Afroamerikanku po imenu J u različitim neprilagodljivim i nelagodnim životnim situacijama. Nakon vesti o njenom novom projektu, seriji “Rap Sh!t”, samo dve nedelje kasnije saznajemo da Issa ima novi projekat u izradi!

Sledeće na njenom rastućem spisku obaveza je američka adaptacija italijanskog filma "Perfect Strangers", za koji će se okušati okušati ne samo u domenu glume, već i u produkciji i režiji. Film je zasnovan na originalnom igranom filmu reditelja Paolo Genovesea "Perfetti Sconosciuti", koji je objavljen 2016. godine.

"Perfect Strangers" dobija reebot, i to pod rediteljskom palicom Isse Rae! (фото 2)

Priča prati grupu prijatelja koji se sastaju na večeri, a ono što počinje kao normalna noć brzo pođe po zlu kada jedan od njih predloži da zaigraju naizgled bezazlenu, ali pokazaće se rizičnu igru. Pravila su jednostavna: svako mora da stavi svoj telefon licem nagore na sto i podeli sa svima za stolom poruke i pozive koji stižu tokom cele noći.

"Perfect Strangers" dobija reebot, i to pod rediteljskom palicom Isse Rae! (фото 3)

Rae je najavila da radi na adaptaciji prevashodno za američku publiku, a detalji se još uvek drže u tajnosti. U najavi za film, glumica i producentkinja je izjavila: „Stvarno se radujem što ću ovu smešnu i ubedljivu priču predstaviti novoj demografskoj grupi i ne mogu biti srećnija zbog partnerstva sa timom Spyglass. Svideo mi se originalni film i mislim da će priča odjeknuti i kod publike ovde.”

Mi smo navučeni na njen pametni humor i ne sumnjamo da će to biti glavni pravac i tokom ovog projekta koji sa nestrpljenjem iščekujemo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor