Evo ko će glumiti u seriji inspirisanoj istoimenom knjigom „Tri žene“

    26.07.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/07/trizenecover.jpg

    Sa ženskom seksualnošću smo se susretali u svetu književnosti ali nikada tako kao u knjizi “Tri žene” koju potpisuje Lisa Tadeo, a sada nam na TV ekrane stiže i istoimena serija. Autorka je provela osam godina u građenju narativa u saglasnosti sa ženama čije su lične priče isprepletane i ispričane neposredno i iskreno, što je dovelo do toga da knjiga vrlo brzo dospe na bestseller policu, a ne sumnjamo u ništa manji uspeh kada je u pitanju ekranizacija iste.

    Inicijalna ideja bila je da se autorka pozabavi ljudskom žudnjom kao fenomenon uopše i najpre je krenula je da razgovora sa muškarcima o dilemama, problemima i nesigurnostima na tom terenu. U tom putu je shvatila da je ženski glas taj koji se zapravo ne čuje, a da je lepeza njihovih izazova široka toliko da je ona bila spremna da se seli sa jednog na drugi kraj Amerike šest puta kako bi o tome mogla da napiše sveobuhvatnu priču.

    Zahvaljujući tome, upoznali smo tri žene i njihove komplikovane životne i ljubavne svetove iz kojih smo mogli da izvučemo nemali broj poruka. Maggie, nekoliko godina nakon veze sa oženjenim profesorom iz svojih srednjoškolskih dana, odlučuje da sa pričom istupi u javnost. U želji da se osveti, naposletku sama ostaje povređena. Lina je u tridesetim, živi u Indijani, a strast u braku zamenili su redovni napadi panike, usleg čega odlučuje da se vrati staroj ljubavi. Sloan je ostvarena vlasnica restorana, a ona i njen muž uživaju u trojkama, usled čega ona konstantno preispituje svoj status u njihovom odnosu, a igrice u kojima su godinama uživali sada na površinu izvlače razna pitanja kojima moraju da se pozabave ukoliko žele da ostanu zajedno.

    Ono čemu se posebno radujemo je činjenica da će lice Shailene Woodley naći u ovoj seriji, ali ne u ulozi Maggie, Sloan ili Line, već u ulozi četvrte žene; njeno ime je Gia, a nakon gubitka porodice kreće da sakuplja priče ovih žena i suštinski predstavlja atorku Lisu. Poslednje filmsko osvarenje u kom nas je Shailene oduševila jeste “The last letter from your lover”, koji je dostupan na Netflixu, a voleli smo je i kao Jane Chapman u seriji “Big Little Lies”. Zvaničnog datuma izlaska serije još uvek nema, ali ne sumnjamo da je vredna čekanja.

    Saznaj više:
    Povezani članci: