Predstava je gotova: Kanye West i Julia Fox više nisu zajedno

    15.02.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/kanyercover.jpg

    The Kanye Effect ovog puta nije dugo potrajao. Novu, sada već staru vezu mediji su revnosno pratili, pa je Julia Fox nedeljama unazad ime dana i nastavlja to da bude, sada samo pod nešto drugačijim svetlom. Već su pokušali da je predstave kao očajnicu koja plače na aerodromu usled raskida, iako je ona te tvrdnje opovrgnula.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/1644928759347828.jpg

    Kanye je poznat po porivu da svoje partnerke oblikuje u izbrendirane verzije idealnog po sopstvenim parametrima. To je učinio i sa Kim, kada joj je iz ormara pobacao svu odeću i zamenio je onom za koju je smatrao da će bolje pristajati njenom novom imidžu. Da li je isto učinio i sa Juliom?

    Ako uzmemo u obzir da je svojoj novoj izabranici takođe poklonio tonu odeće brendova Diesel i Balenciaga, stvari su jasne. Premda mediji od početka i jesu gurali priču da je ova veza svojevrstan projekat, stvari nisu bile crno-bele, posebno ako uzmemo u obzir da Julia ima iza sebe prilično šarenoliku karijeru i nekoliko profesija, stoga nipošto ne bi mogla predstavljati prazan papir na kom je Kanye mogao da ižvrlja šta je hteo.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/02/164492875932454.jpg

    U svom podkastu, Forbidden Fruits, Julia se osvrnula na medijsku ludnicu oko njene veze sa reperom, čiji su razvod i javni ispadi sa Kim dodatno dizali prašinu, a ona nekako sve vreme pokušavala da je izbegne. I Julia i Kanye su izjavili da uprkos raskidu ostaju prijatelji i saradnici. Da li je u pitanju još jedan markentiški trik ili možda iza kulisa spremaju nešto veće? A možda su zaista samo raskinuli. Jedno je sigurno – u narednim danima internet će vrveti od pretpostavki.

    Saznaj više:
    Povezani članci: