Prvi trejler za film o životu legendarne kraljice soul muzike je tu!

    20.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/respectcover.jpg

    Legenda soul muzike, Aretha Franklin i dalje živi u našim srcima iako nažalost već neko vreme nije sa nama. Ipak, to ne samo da ne znači da je zaboravljena nego njene pesme slušamo sa istom radošću kao i kada su izašle, a najnovija vest iz sveta filma jeste da je izašao trejler za biografski film, “Respect“, nazvan po njenom velikom hitu.

    Premijera filma, u kojem glavnu ulogu igra Jennifer Hudson, je bila prolongirana već nekoliko puta zbog pandemije korona virusa i trenutno je zakazana za 13. avgust u SAD i za 10. septembar u Velikoj Britaniji. Trejler ne otkriva previše ali je uzbudljiv, put fenomenalne glume i vraća nas na same početke njene karijere i dane kada je pesma „Respect“ postala hit. 

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1621520773848261.jpg

    Aretha Franklin je lično izabrala Hudsonovu da je glumi u filmu, a susret se dogodio nakon sto je Jennifer dobila Oskara za ulogu u filmu “Dreamgirls“ 2007. godine. Pored Jennifer Hudson u filmu glume i Forest Whitaker, Marlon Wayans, Mary J. Blige, Tituss Burgess, Audra McDonald, i Marc Maron, a režiserki Liesl Tommy je ovo prvi dugometražni film.

    “Respect“ predstavlja drugu po redu ekranizaciju života legendarne pevačice u novije vreme i počinje od njenog detinjstva i gospela, pa sve do trenutka ostvarenja svetske slave i trenutka kada je postala “kraljica soula“. Kako se čini iz trejlera, film će biti dostojan kraljice soula i naslov je kome se izuzetno radujemo!

    Saznaj više:
    Povezani članci: