Rihanna je najzad objavila detalje o svom novom albumu

    24.09.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/rihanna_cover.jpg

    Iako smo nekada bili naviknuti da pored imena Rihanna stoji reč „muzika“, to odavno nije tako pošto sada tu sada stoje i moda, gluma, kozmetika i šminka, biznis i status bilionerke, a ta njena svestranost je upravo jedan od razloga zašto je obožavamo. Ipak, Rihanna je najzad odlučila da sa nama podeli i neke detalje vezane za muziku i njen novi album, a sve za vreme poslednjeg Savage x Fenty događaja. Šta ovog puta možemo da očekujemo?

    Za početak: ništa od onoga što smo videli i čuli do sada. Ona je odlučila da je vreme da se poigra muzikom, kao što je to u poslednje vreme radila i sa modom, pa ono što možemo očekivati jeste dosta rege zvuka i varijacija na tu temu. Rihanna nas uverava da će album biti vredan čekanja, a kako i sama navodi, i ona jedva čeka da on ugleda svetlo dana. U međuvremenu, Riri je bila zauzeta radom na drugim poljima, na primer, postala je milijarderka, izdala knjigu “Caribbean Cookbook” i ušla u vezu sa A$AP Rocky-em.

    Povrh toga, imala je taj luksuz da može da eksperimentiše i igra se sa muzikom bez ograničenja i rokova. Budući da je prošlo pet godina od njenog poslednjeg albuma, od ovog novog zaista očekujemo nešto potpuno drugačije i pre-do-bro. Ako uzmemo u obzir šta sve može da stane u pet godina života, rada, razočarenja, oduševljenja, monotonije i iznenađenja – nema sumnje da će se sve to odraziti i na njenu muziku.

    Saznaj više:
    Povezani članci: