Rihanna je potvrdila svoj nastup na dodeli Oskara!

    24.02.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/Cover_Riri.jpg

    Rihanna je napravila svoj veliki muzički comeback nastupom na Super Bowl-u ali je isto tako izazvala oprečne komentare. Publika je podeljena između oduševljenosti i reakcija kojom joj prigovaraju da nije bila dovoljno predana i energična. I dok se kontradiktorni komentari nižu, Riri je u međuvremenu potvrdila svoj nastup na dodeli Oskara!

    Ona će narednog meseca u Dolby pozorištu u LA-u izvesti numeru „Lift Me Up“ iz filma „Black Panther: Wakanda Forever“ nominovanu za Oskara, što je ujedno prva nominacija muzičarke za Oskara. Izvršni producenti 95. po redu dodele Oskara, Glenn Weiss and Ricky Kirshner, najavili su nastup pevačice i naveli da će u narednim nedeljama biti ozvaničeni i drugi muzičari.

    Na ovaj način, Rihanna se sada pridružuje Philu Collinsu kao retkim umetnicima koji su nastupali na Super Bowlu i dodeli Oskara iste godine. Vest o natupu Riri nije neočekivana, o njoj se šuškalo nedeljama unazad, a sada je najzad potvrđena! Radujemo se da vidimo kako će pristupiti ovom novom izazovu, ali ne sumnjamo da će biti na nivou zadatka. Brojimo sitno do 12. marta!

    Saznaj više:
    Povezani članci: