Pretraga

Rihanna je potvrdila svoj nastup na dodeli Oskara!

Rihanna je potvrdila svoj nastup na dodeli Oskara!

Tekst: BURO.

Rihanna je napravila svoj veliki muzički comeback nastupom na Super Bowl-u ali je isto tako izazvala oprečne komentare. Publika je podeljena između oduševljenosti i reakcija kojom joj prigovaraju da nije bila dovoljno predana i energična. I dok se kontradiktorni komentari nižu, Riri je u međuvremenu potvrdila svoj nastup na dodeli Oskara!

Ona će narednog meseca u Dolby pozorištu u LA-u izvesti numeru "Lift Me Up" iz filma "Black Panther: Wakanda Forever" nominovanu za Oskara, što je ujedno prva nominacija muzičarke za Oskara. Izvršni producenti 95. po redu dodele Oskara, Glenn Weiss and Ricky Kirshner, najavili su nastup pevačice i naveli da će u narednim nedeljama biti ozvaničeni i drugi muzičari.

Na ovaj način, Rihanna se sada pridružuje Philu Collinsu kao retkim umetnicima koji su nastupali na Super Bowlu i dodeli Oskara iste godine. Vest o natupu Riri nije neočekivana, o njoj se šuškalo nedeljama unazad, a sada je najzad potvrđena! Radujemo se da vidimo kako će pristupiti ovom novom izazovu, ali ne sumnjamo da će biti na nivou zadatka. Brojimo sitno do 12. marta!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor