Pretraga

\"Romy and Michele’s High School Reunion\" doživljava novi reunion?

"Romy and Michele’s High School Reunion" doživljava novi reunion?

Tekst: BURO.

High School Reunion, ali sa Romy i Michele. Recite gde, mi stižemo!

Povodom dvadesetpetogodišnjice, poveli su se razgovori o mogućnosti nastavka kultnog filma.

Komedija sa Lisom Kudrow i Mirom Sorvino u glavnim ulogama ostaje obožavana do danas. Romy i Michele nisu bile ni među popularnim devojkama ni među autsajderkama, nalazile su se negde u sredini između ove dve kategorije i upravo zato se toliko gledalaca povezalo sa njihovim likovima.

"Romy and Michele’s High School Reunion" doživljava novi reunion? (фото 1)

Najbolje prijateljice nisu postigle mnogo u deceniji po završetku srednje škole, a najveća trauma je priznati to društvu iz odeljenja na desetogodišnjici mature. Njih dve zato odlučuju da se na tom događaju pojave sa lažnim identitetima. U realnosti su obe single, žive zajedno, nemaju ambicije i uživaju u ležernom načinu života.

"Romy and Michele’s High School Reunion" doživljava novi reunion? (фото 2)

Kultne reference iz filma se i danas provlače po društvenim mrežama, jednako relevantne i smešne. Glumice ne skrivaju radovanje povodom potencijalnog sequela. Ekipa se okupila u martu na dodeli SAG nagrada i verujemo da se tada plamen rasplamsao.

"Romy and Michele’s High School Reunion" doživljava novi reunion? (фото 3)

Ipak, sve je i dalje na nivou potencijalnog, ali neizvesnog. Nema sumnje da su gledaoci gladni opaski i urnebesnih scena Romy i Michele. I mi smo! 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor