Stiže dokumentarac koji otkriva šta se desilo Brittany Murphy

    12.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/britanny_cover.jpg

    U duhu obračunavanja sa toksičnom stranom medija i dokumentaraca koji se time bave, zainteresovao nas je još jedan naslov: “What happened Brittany Murphy?”. Reč je o dokumentarnoj dvodelnoj seriji o jednoj od omiljenih zvezda 2000-ih koja je u 32. godini iznenada preminula, a sada se postavlja pitanje kakve je tačno veze njen suprug imao sa tim budući da se, između ostalog, oštro protivio njenoj autopsiji.

    Brittany je poznata po ulogama u filmovima “Clueless” i “8 Mile” kojih se sigurno sećate. Ipak, nakon što je nanizala nekoliko uspešnih naslova, počela je da doživljava pad u karijeri, a pretpostavke su da je uzrok tome bio pritisak holivudskog života i sa tim u vezi poljuljano mentalno zdravlje, ali da je udela u tome imao i njen suprug Simon. Brittany je 2009. godine pronađena u nesvesnom stanju u svom kupatilu, a zvanični uzrok smrti bila je kombinacija upale pluća, anemije i upotrebe narkotika, iako su mnoge druge okolnosti ostale nejasne i do danas nerazjašnjenje. Zapravo, okolnosti smrti nisu bile misteriozne, već činjenica da je Simon namenski na vreme nije odveo u bolnicu.

    Da stvar bude još bizarnija, i on je u istoj kući pronađen mrtav godinu dana kasnije, a kao uzroci smrti navedeni su takođe anemija i upala pluća. Ali, to je tek početak niza, budući da su u medijima kružile i tvrdnje da su Simon i majka glumice spavali u istom krevetu nakon njene smrti, da je on potrošio njeno celo bogatstvo, kontrolisao sve aspekte njenog života i imao nekoliko vanbračne dece. Dokumentarac stiže na HBO 14. oktobra a trejler obećava pojašnjenja nekih pitanja. Bićemo uz ekrane!

    Saznaj više:
    Povezani članci: