Stiže druga sezone serije „Tiger King“, evo šta da očekujete

    24.09.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/09/tigerking2_cover.jpg

    “Tiger King” je pravo Netflixovo čedo, budući da je reč o najuspešnijem true crime dokumentarcu na ovoj platformi koji je bukvalno preko noći dostigao kultni status. Prethodna sezona ostavila je pregršt pitanja na koja ćemo sada, u drugoj, potencijalno dobiti odgovore.

    Netflix je potvrdio datum izlaska nove sezone i bliži je nego što mislite. Što je još bitnije, biće jednako čudan, egzotičan i bizaran. Prva sezona stigla je na ovu platformu u krajnje prigodno vreme, baš kada je ceo svet bio osuđen na karantin pa zato ona brojka od 34 miliona gledalaca apsolutno ima smisla, mada treba uzeti u obzir i da se očigledno kolektivno trigerujemo na egocentične likove, sulude priče i suštinski sve ono što zavarava sumornu svakodnevicu.

    Osim potvrde da se Joe Exotic i njegovi, jednako ekstravagantni, rivali vraćaju, znamo i da nova sezona stiže početkom 2022., dakle za svega nekoliko meseci (ne, ni mi ne znamo kad pre). U prvoj smo upoznali vlasnika privatnog zoološkog vrta u Oklahomi, kome su velike mačke i njegova ekscentrična ličnost doneli slavu i pune džepove, kao i njegovu zakletu suparnicu, zaštitnicu životne sredine i oštu protivnicu prakse držanja divljih životinja u privatnom vlaništvu.

    Etički gledano, sve je pod velikim znakom pitanja pošto, da stvar bude još gora nego što na prvi pogled izgleda, više tigrova živi u zatočeništvu privatnih zooloških vrtova širom SAD nego što ih ima u divljini i da se grupa, a vlasnici istih na toj osnovi prave ogromne svote novca. Ove godine, iskreno se nadamo, neće biti prinudnog ostajanja kod kuće, ali nema sumnje da će dobar deo onih 34 miliona gledalaca nastaviti da gleda ovu priču, ma kakve okolnosti bile.

    Saznaj više:
    Povezani članci: