Pretraga

Šta možemo da očekujemo od druge sezone serije \"Euphoria\"?

Šta možemo da očekujemo od druge sezone serije "Euphoria"?

Tekst: BURO.

Odavno smo saznali da je druga sezona serije “Euphoria” izvesna, ali sada zvanično možemo postati euforični, jer najzad imamo i datum premijere: 9. januar 2022. Ne očajavajte, jer biće vredna čekanja. Evo i zašto.

Biće jednako teška i razarajuća kao prva sezona, ali od ove serije upravo to i očekujemo i iskreno bismo se razočarali kada bi napravila nekakav sladunjavi zaokret.

Pored naizgled netrezvene Rue, u trejleru se nazire nasilje i zvuci policijskih sirena. Da li bi “Euphoria” uopšte bila “Euphoria” bez Zendaye? Naravno da ne. Zato, ne brinite, jer i u novoj sezoni ostaje u ulozi Rue. Zadržava se i ostali deo ekipe: Jacob Elordi (Nate Jacobs), Angus Cloud (Fezco), Hunter Schafer (Jules Vaughn), Barbie Ferreira (Kat Hernandez), Maude Apatow (Lex Howardi), Sydney Sweeney (Cassie Howard), Alexa Demie (Maddy Perez) i Eric Dane (Cal Jacobs).

Mnogi kojima su u prvoj pripale manje uloge u novoj sezoni biće stavljeni u fokus. Pored glumačkih zvezda, i iza scene ostaju poznata lica, u prvom redu britanski kantautor Labrinth, čija pesma “Still Don’t Know My Name” je u doslovnom i prenesenom značenju napravljena za prvu sezonu.

Pridružuju se i nova lica: Kelvin Harrison Jr, Minka Kelly, Demetrius Flenory Jr. i Dominic Fike, a za sada znamo da će Fike, novi istetovirani lik, biti dobar prijatelj Rue i Jules. Do januara, gledajte nove decembarske naslove na streaming platformama.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor