Pretraga

Taylor Swift će deliti veliko platno sa Margot Robie u novoj filmskoj ulozi

Taylor Swift će deliti veliko platno sa Margot Robie u novoj filmskoj ulozi

I njie u pitanju film "Barbie"

Tekst: BURO.

Kako vreme odmiče, deluje da se ambicije Taylor Swift samo umnožavaju. O njenoj muzičkoj karijeri je izlišno govoriti, ali je poznata pevačica sada rešila da obogati svoj glumački CV.

Film za koji je Taylor prihvatila ulogu nosi naziv "Amsterdam", a iako nismo u prilici da (za sada) pogledamo trejler, oni koji jesu su ostali impresionirani njenim momentumom.

Taylor Swift će deliti veliko platno sa Margot Robie u novoj filmskoj ulozi (фото 1)

Ono što u istom privlači pažnju je scena u kojoj Taylor stoji uplakana iznad tela mrtvog čoveka u kutiji. Publika pretpostavlja da je taj čovek njen otac. 

Film je opisan kao zločinački ep, radnja je smeštena u 30-te i prati tri prijatelja koji svedoče ubistvu, na kraju sami postaju osumnjičeni i otkrivaju jednu od najneverovatnijih zavera u istoriji Amerike. Istina, zvuči nadrealno i ne baš uklopljivo sa likom i delom Taylor Swift na kakav smo navikli, ali lestvica očekivanja je, uprkos tome, podignuta visoko.

I dok je većina detalja filma pod ključem, imamo kompletnu listu glumaca: Chris Rock, Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldaña, Robert De Niro, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Timothy Olyphant i Michael Shannon. Ova ekipa i više nego obećava, brojimo sitno do novembra!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor