Pretraga

\"The Luckiest Girl Alive\" - novi film sa Milom Kunis u glavnoj ulozi!

"The Luckiest Girl Alive" - novi film sa Milom Kunis u glavnoj ulozi!

Tekst: BURO.

"The Luckiest Girl Alive" ime je bestselera autorke Jessice Knoll koji sada dobija ekranizaciju sa Milom Kunis u glavnoj ulozi!

Radnja se fokusira na Ani FaNelli, Njujorčanku oštrog jezika koja na prvu loptu izgleda kao da ima baš sve: zavidnu poziciju u sjajnom časopisu, garderober koji bi joj svaka devojka rado ukrala, a na pomolu i venčanje iz snova. Kada je režiser kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu šokantnog incidenta koji se dogodio dok je bila tinejdžerka u prestižnoj Brentley školi, Ani je primorana da se suoči sa mračnom istinom koja preti da razotkrije njen do tada savršeno dirigovan život.

@katyisreading Time for a reread before the movie comes out #LuckiestGirlAlive #Booktok #thrillerbooklover ♬ original sound - Ayman

 

Pored Mile, glumačku postave čine: Finn Wittrock, Chiara Aurelia, Scoot McNairy, Thomas Barbusca, Justine Lupe, Dalmar Abuzeid, Alex Barone, Carson MacCormac, Jennifer Beals i Connie Britton. Osim što će biti glavna glumica, Mila Kunis, pored Brune Papandrea, Jeanne Snow, Erika Feiga i Lucy Kitada, nalazi se i u ulozi producentkinje filma. "Luckiest Girl Alive" stiže na Netflix 7. oktobra, a trejler će vam prevremeno servirati parče drame.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor