Pretraga

\"The Perfect Nanny\": Sve što znamo o novoj ulozi Nicole Kidman

"The Perfect Nanny": Sve što znamo o novoj ulozi Nicole Kidman

Tekst: BURO.

Ako ste čitali "Uspavaj me" Leïle Slimani, obradovaće vas vest da nam stiže ekranizacija ovog sjajnog romana. I to sa Nicole Kidman u glavnoj ulozi!

Ukoliko niste čitali ovo delo, evo o čemu je reč. Miriam, majka dvoje dece, odlučuje da uprkos nedoumicima svog muža, nastavi da radi u jednoj advokatskoj kancelariji te njih dvoje započinju potragu za dadiljom. Opredeljuju se za Luizu, neobičnu ženu krhke građe ali začuđujuće snage, koja lako zadobija naklonost dece i naposletku centralno mesto u ovom domaćinstvu. To počinje da komplikuje odnose među svim članovima što rezultira velikom tragedijom.

"The Perfect Nanny": Sve što znamo o novoj ulozi Nicole Kidman (фото 1)

Serija nastaje u HBO produkciji i prati radnju romana, takođe inspirisanog istinitom pričom, koju vam u slučaju da niste pročitali roman nećemo otkrivati kako bismo izbegli spojlere.

Ono što nas posebno raduje je što će se pored Nicole u seriji pojaviti i Maya Erskine, koja je i kreatorka ove serije. Nju smo zavoleli u fenomenalnom, duhovitom i nepravedno zapostavljenom ostvarenju "Pen15". Ona trenutno radi i na produkciji "Mr. & Mrs. Smith" reboot-a u kom će glumiti zajedno sa Donaldom Gloverom. (To je još jedan naslov kom se radujemo.)

"The Perfect Nanny": Sve što znamo o novoj ulozi Nicole Kidman (фото 2)

Kada je reč o Nicole, nakon sjajnih televizijskih uloga u "Big Little Lies" (za koju je osvojila Emmy nagradu),"The Undoing" i "Nine Perfect Strangers" ne očekujemo ništa manje ni u ovom nadolazećem ostvarenju. Osim glumačkog dela, i Maya i Nicole su izvršne producentkinje ove serije.

Još uvek nema detalja o ulogama niti datuma premijere, ali budući da nam je radnja romana poznata, očekujemo odličan psihološki triler, a sa ove dve glumice u glavnim ulogama nema sumnje da ćemo upravo to i dobiti. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor