Timothée Chalamet ima tajni Youtube kanal, otkrivamo sve o tome

    29.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/timothy_cover.jpg

    Timothée Chalamet je ime koje zauzima ozbiljan prostor u medijima već neko vreme. I ne, to nije vezano samo za premijeru filma “Dina”. Zabeležio je fenomenalne uloge i pre ovog filma, ali kada je on u pitanju, nije reč samo o glumi, već o “onom nečemu”.

    Timothée jednostavno pleni svojom pojavom, privlači pažnju kako svojim ulogama tako stajlinzima na crvenom tepihu te je okupio i ozbiljnu bazu fanova oko svog lika i dela. Kako to obično biva, kada se neko ime toliko pojavljuje u medijima, na kraju uvek ispliva nešto manje lepo, intrigantno ili čak skandalozno. Na prvu, ideja o tajnom YouTube kanalu vrlo lako može da potpadne pod bilo koju od ove tri kategorije. Ipak, ispostavlja se da su stvari prilično bezazlene, budući da je kanal usmeren na igrice i Xbox i glumčev nekadašnji posao bojenja džojstika od čega je uspeo da zaradi 30$. Svaki početak je težak, zar ne?

    Zapravo, prve teorije o tome da iza kanala ModdedController360 stoji Timothée krenule su još 2018. godine, a on je sada to zvanično i potvrdio. Kanal sa nekolicinom snimaka još uvek postoji i vraća nas u vreme kada je glumac imao 15 godina. Zavirite u prošlost Timothée Chalameta.

    Saznaj više:
    Povezani članci: