U glavnim ulogama: Angellina Jolie i Halle Berry. Ovom trileru se radujemo!

    19.04.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/04/Cover_FilmVest.gif

    Odavno ih nismo gledali na velikom platnu, ali stižu sjajne vesti: Angellina Jolie i Halle Berry će glumiti u predstojećem filmu „Maude v Maude“.

    Poznate glumice do sada nikada nisu glumile zajedno, ali su obe nanizale brojne uspehe u trilerima i akcionim filmovima. Kada govorimo o Angellini, tu su naslovi poput čuvenog „Lara Croft: Tomb Raider“, „Mr. and Mrs. Smith“ i „Salt“. Sa druge strane, Halle (između ostalog) pamtimo po ulogama u „X-Men“ i „Die Another Day“.

    Detalji o projektu, uključujući radnju i glumačku ekipu, još uvek se čuvaju u tajnosti. Ono što znamo jeste da će ovo biti akcioni triler velikih razmera, a (glamurozne) lokacije tek treba da budu otkrivene. Scenario piše Scorr Mosier, a režiju potpisuje Rosana Liang. Angellina i Halle, osim glavnih uloga, biće i producentkinje filma, pod okriljem Warner Bros-a. 

    Pre nego što se glumice udruže za ovaj projekat, možete ih gledati u nadolazećim filmovima: Halle u „The Mothership“ i hororu „Never Let Go“, dok se Angellina sprema da igra legendarnu opersku pevačicu Mariu Callas u velikom biografskom filmu Pabla Larraina. Nestrpljivo iščekujemo detalje o „Maude v Maude“, a do tada obnavljamo gradivo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: