Vodimo vas na rave u Metaverse svetu

    27.01.2022.
    RECOMMENDED

    Zbogom kupovini karata i čekanju u redovima – đuskanje se preselilo na digital. Dobrodošli u budućnost, odnosno Decentraland, platformu virtuelne stvarnosti u stilu metaversa. Alex Moss, glavni tehnološki direktor agencije za razvoj NFT-a, pustio nas je da zavirimo u digitalni rave preko svog Twittera i iskreno, nismo se baš dobro proveli.

    Iznenađujuće je lako pridružiti se Decentralendu – sve što vam treba je e-mail i odsustvo stida – nakon što odaberete ime, možete da prilagodite svoj avatar. Line up je bio rezervisan za Prins Thomasa, Lindstrøma i Might Be Twins, ali je rave više ličio na pokušaj kul team buildinga na kom nisi siguran da li treba da zađuskaš, sedneš, mingluješ ili stojiš u ćošku. 

    Iako ekipa iza Metaverse i njene pristalice očajnički pokušavaju da privole ljude da se pridruže svemogućnosti virtuelnog, ovim su sebi obezbedili samo jedan debeli minus. Ako je odsustvo energije i mlaki pokreta tela nova definicija rave-a, vrlo rado ćemo nastaviti da se gužvamo u zagušljivim prostorijama i pristajati na zujanje u ušima i danima nakon žurke. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: