Pretraga

Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta

Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta

Tekst: BURO.

Sinoć je, u luksuznom ambijentu restorana Langouste u Beogradu, Armani Beauty održao intimno žensko druženje posvećeno kultnoj Armani liniji Luminous Silk.

Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta (фото 1)

U prefinjenoj ali opuštenoj atmosferi, zvanice su imale priliku da otkriju nove tajne u vezi sa Luminous Silk proizvodima, a poseban gost večeri bio je Raja Daniel, internacionalni Armani Beauty Face Designer iz Pariza, koji je podelio svoje znanje i trikove za postizanje čuvenog "Armani sjaja". Dobro poznata svim ljubiteljima elegancije i prefinjenosti brenda Giorgio Armani, šminka sa njegovim potpisom je još jednom u fokus stavila prirodnu lepotu i jedinstvenost svake žene, a Raja Daniel je svojim dragocenim savetima i znanjem stečenim u Armani backstageu, na modelu i kroz razgovor sa gošćama, pokazao kako se svaka žena vrlo lako može ulepšati, a da pri tom uvek ostane verna sebi i svom prirodnom izgledu.

Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta (фото 2)

Svi beauty entuzijasti znaju da je početak ove priče u kojoj uživamo već više od dvadeset godina, upravo Armani Luminous Silk tečni puder koji stekao je kultni status među šminkerima ali i "običnim smrtnicima" ubrzo nakon što se pojavio. Danas ova obožavana linija ima čak sedam proizvoda koji se mogu koristiti pojedinačno ili zajedno, a u svakoj izvedbi daju neodoljivo blistav i prirodan izgled kože.

Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta (фото 3)
MINA MILUTINOVIĆ
Armani Beauty organizovao je ekskluzivnu večeru u Beogradu, bili smo na licu mesta (фото 4)
DANIJELA DIMITROVSKA

Događaju su prisustvovale prave zaljubljenice u makeup kao i prijatelji brenda, poput Aleksandre Radović, Tamare Dragičević, Mine Milutinović Nedović i Danijele Dimitrovske, kao i naši poznati šminkeri, Nena Ilić, Brana Kostić, Ena Jović i drugi.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor