NIVEA predstavila Luminous630 u Muzeju iluzija

Usredsredite se na "ovde i sada" i uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630® proizvode.
02.04.2024.
RECOMMENDED

Nepravilnosti na koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam predstavljaju problem i ometaju naše samopouzdanje. Da li ste se ikada zapitali – propuštate li neke lepe trenutke dok se koncentrišete na nedostatke koje možda samo vi primećujete na svom telu?

Ne brinite, kada vam strije i pigmentne fleke na telu odvlače pažnju, NIVEA je tu da vam pomogne da se osećate dobro u sopstvenoj koži i iskoristite svaki trenutak za uživanje. Nakon ostvarenog velikog uspeha Luminous630® linije za negu lica kojoj veruje više od milion žena širom sveta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način delovanja u novoj liniji za negu tela koja izjednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentnih fleka.

NIVEA Luminous event 2

Na događaju održanom u Muzeju iluzija u Beogradu okupljene predstavnike medija i influensere NIVEA je podsetila koliko je lepo opustiti se i zaboraviti na brige. Kroz eksponate u samom muzeju, gosti su imali priliku da se upoznaju s efikasnom NIVEA Luminous630® linijom za negu tela i saznaju kako će im NIVEA SUN Dark Spot Control fluid pomoći da ove godine bezbrižno uživaju na suncu.

image002

image004

image007

NIVEA naučnici su proveli deset godina detaljnog istraživanja i posmatranja više od 50 hiljada molekula kako bi pronašli najefikasniji za balansiranje prirodnog melanina u koži. Dokazano je da molekul broj 630 najbolje izjednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za negu tela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože. 

NIVEA Luminous event 8

NIVEA Luminous event 9

NIVEA Luminous event 10

NIVEA Luminous630® uljani serum za telo

Izaberite vidljivu zaštitu od strija uz NIVEA Luminous630® uljani serum za telo koji efikasno deluje na njih za samo 2 nedelje. Jedinstvena formula uljanog seruma s patentiranim molekulom Luminous630® reguliše prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje.

Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promenama ili promenama telesne težine. Deluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon 2 nedelje korišćenja. Pruža trenutan osećaj glatke kože na području strija i 48-časovnu hidrataciju. Redovna masaža sprečava nastanak novih strija.

000055 NX cl NBD BodyMilk 202305 Digital 0 4158x5197 online 1180 png
Body 2 1

NIVEA Luminous630® krema za telo

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti jeste NIVEA Luminous630® višenamenska krema za telo protiv strija i pigmentnih fleka. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidrira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je prijatno mekom i nahranjenom. Smanjuje vidljivost strija, fleka od sunca i pigmentnih fleka za 4 nedelje, hidrira 48 sati, lagane je teksture i brzo se apsorbuje.

000055 NX cl NBD BodyMilk 202305 Digital 0 3891x4864 online 1180 png

NIVEA Sun Dark Spot Control fluid

Potpuno bezbrižno upijanje sunca sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutno štiti vašu nežnu kožu od UV zraka. Sprečava i vidljivo smanjuje fleke izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku.

Preporučuje se za sve tipove kože uključujući osetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea. Visokoefikasna i trenutna zaštita od UVA/UVB zračenja i od prevremenog starenja kože koje uzrokuje sunce. Pruža osećaj svežine i čini kožu glatkom. Lagana i nemasna fluidna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E. Formula je 65 % biorazgradiva. 

NIVEA SUN

Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite SAJT.

Tekst & fotografije: Promo

Saznaj više:
Povezani članci: