Belodore, mesto gde čula mirisa uživaju u luksuzu

    31.12.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/naslovni_vizual.jpg

    Osećaj luksuza koji se ne može dodirnuti, molekuli iz laboratorije koji zavode, mirisi kraljeva i imperatora koji su vladali vekovima, sve na jednom mestu koje spaja prestiž i umetnost na najlepši mogući način.

    U pitanju je trend koji definitivno uzima sve većeg maha globalno ali i lokalno na tržištu Srbije i okolnih zemalja. Želja za individualnošću, u kombinaciji sa nesvakidašnjom pričom koja prati svaki niche parfem, je nešto što je jako bitno za mnoge od nas. Autentičnost koja je na neki način bila zapostavljena, sada se vraća na velika vrata, kroz sva čula.

    Kada govorimo o niche parfemima i tržištu luksuznih proizvoda, fokusiramo se na segment u kom kupci nisu zainteresovani samo za proizvod, već i za samu uslugu. Odnos prema kupcu podjednako je važan, a on pored prirodne atmosfere, neusiljene ljubaznosti i uslužnosti, on podrazumeva i profesionalne savete pri odabiru odgovarajućeg mirisa. U parfimerijama Belodore kupci se osećaju prijatno pri svakoj poseti, ali i pri samoj pomisli na vreme koje su u njima proveli. Odlika niche parfema je i njihov sastav, kvalitetne sirovine koje se koriste u izradi i koje garantuju dugotrajnost mirisa na koži. Prepoznatljivost je važna, a zaljubljenici u niche parfeme ih po tom principu biraju i vezuju se za parfem koji postaje njihov lični potpis. To ne mora biti samo jedan miris i to je, naravno, stvar ličnog izbora. Belodore je mesto na kom se mogu isprobati najluksuznije mirisne note na svetu, a kako je ideja o njemu rođena u Beogradu, a sazrela u Italiji, samo ime Belodore podjednako spaja iskustvo, znanje i najluksuznije proizvode koje možete osetiti na svojoj koži.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/12/1609411837836421.jpg

    Pored toga što je nedavno otvorena parfimerija u Galeriji, prestižnoj lokaciji u Belgrade Waterfront kompleksu, lansirana je i Belodore onlajn prodavnica za sve one koji nisu u prilici redovno da posećuju lokacije u Beogradu. Kupcima u Srbiji je tako od nedavno dostupan još veći izbor proizvoda koji se mogu isporučiti širom zemlje. Pored velike ponude parfema, na adresi belodore.rs kupci mogu naći veliki izbor proizvoda za negu, mirise za kuću, ali i saznati više o brendovima i niche parfemima u posebnoj Perfume Academy sekciji.

    Brendovi kao što su Creed, Escentric Molecules, Amouage, Acqua di Parma, Tiziana Terenzi, Bond No9 i mnogi drugi definitivno privlače najviše pažnje i to sasvim zasluženo.

    Među brendovima sa jako dugom tradicijom se ističe italijanski Acqua di Parma, simbol italijanskog savoir-faire i prefinjenosti koji preko 100 godina oličava diskretan luksuz kroz svoje elegantne mirise. Belodore je takođe i pravo mesto za sve one koji žele priuštiti sebi svetski poznati Aventus, parfem možda najpoznatije niche kuće Creed, ili istražiti zanimljiv brend Escentric Molecules, čiji parfemi oslikavaju minimalizam i apsolutni fokus zahvaljujući Iso E Super, aroma molekulu koji je kreiran u laboratoriji, ili Amouage, takođe inovativni brend koja je definisao modernu arapsku umetnost kreiranja jedinstvenih parfema.

    Saznaj više:
    Povezani članci: