Pretraga

Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto

Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto

Tekst: BURO.

Početkom meseca se deo BURO. tima uputio na mali road trip do Zagreba, iako je ovo jedan od naših omiljenih gradova za kratak predah, ovog puta imali smo vrlo kul povod. Naime, brend Armani je organizovao veliko lansiranje i to za goste iz čitavog regiona. Posle leta ispunjenog putovanjima i odmorom, bili smo spremni da se sretnemo sa prijateljima i saradnicima iz čitavog Balkana i to na jednom vrlo glamuroznom događaju.

Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 1)
Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 2)

Na događaju u Muzeju savremene umetnosti okupilo se 250 zvanica kako bi otkrili koje to novo poglavlje nastupa za miris Armani Code. Pod geslom “Rewrite the Code” gosti su mogli da daju svoj sud o unapređenom mirisu koji će obeležiti sezonu pred nama.

Parfem Armani Code predstavlja početak modernog razdoblja u svetu muških mirisa Giorgio Armani. Avangardni duh parfema razbija zastarele arhetipove muževnosti, a naglašava vrednost izražavanja i autentične poistovećenosti. Sada, parfem je odraz srži razvijene i moderne muževnosti zahvaljujući svojoj novoj, inovativnoj bočici koja ostavlja utisak, novom mirisnom sastavu i predanošću održivosti.

Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 3)
Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 4)

Izrađena kao upečatljiva bočica jedinstvenog, zaobljenog i četvrtastog oblika, nova bočica parfema Armani Code simbol je novog dizajna originalne linije Code. Ova iznova dizajnirana bočica može se ponovno puniti, čime se pokazuje briga za planetu brenda Giorgio Armani. Elegantna i dojmljiva crna silueta bočice s detaljima koji bude čula obogaćena je i srebrnim naglascima, što je čini estetski privlačnom i nosi tajnu njenog dugovečnog dizajna.

Iza novog parfema Armani Code stoji glavni parfimer Antoine Maisondieu, koji je osmislio i originalni miris Armani Code predstavljen 2004. godine. Prepoznatljivi miris linije redizajnirao je tako da odražava muškarca današnjice i to na direktan, značajan i savremen način. Antoine Maisondieu spojio je najređe i najdragocenije sastojke prirodnog i veštačkog porekla i tako stvorio jedinstven i prepoznatljiv miris.

Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 5)
Bili smo na ekskluzivnom Armani lansiranju u Zagrebu, evo zašto (фото 6)

Parfem Armani Code na prvu donosi svetle gornje note prožete aromama drveta bergamota i srca bergamota, koje se dobijaju iz Kalabrije u Italiji. Aroma drveta bergamota dobija se procesom molekularne destilacije, čime se parfimeru omogućava da pažljivo odabere određeni deo molekula bergamota. Ova inovativna i ekskluzivna metoda stvaranja note sažima svežinu i zelenilo gornjih nota bergamota dok istovremeno stvara osećaj dugotrajne svežine. Energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim. Ukoliko želite novu energiju, ovo je miris koji bi trebalo da vam se nađe na radaru ove sezone. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor