Pretraga

Chanel pravi žurku na ledu

Chanel pravi žurku na ledu

Tekst: BURO.

Šestog novembra Chanel izvodi svoj brend na klizalište. Za događaj pod nazivom “Broj 5 u zvezdama” Chanel će transformisati Rockefeller centar u, verujemo, žurku godine. Brend slavi 100. rođendan parfemu Chanel No. 5 i svi su pozvani. Pa, ko je za krug po ledu?

Chanel No. 5 je bio prvi parfem koji je brend kreirao 1921. godine. Gabrielle Chanel je imala viziju i sprovela je u delo kada je rekla francuskom kreatoru parfema Ernest Beauxu da želi nešto što će mirisati na ženu, a ne na ružu. To je bio jedan od prvh parfema koji je sadržao aldehid, revolucionarni sintetički sastojak koji mirisima zapravo daje kvalitet a koji se i dan danas koristi. Čuvena Merlin Monroe je u jedno intervjuu 1952. na pitanje šta nosi u krevet, odgovorila: “Nekoliko kapi Chanel No. 5 .”

Chanel pravi žurku na ledu (фото 1)

Svi su pozvani na zabavu od 6. do 12. novembra u Njujorku. Na proslavi će se igrati razne igre inspirisane pomenutim mirisom, a prati je i izložba parfema na otvorenom. Svakoga dana u 17 časova, dešavaće se posebne tematske animacije. Prijava nije potrebna, a ulaznice se preuzimaju lično na licu mesta. Ako ste te sreće da novembar provodite u Njujorku, obavezno prošetajte do Rockefeller centra, a više informacija o žurci pronaći ćete ovde.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor