Pretraga

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način

Tekst: BURO.

Foto: Press

Makeup brendovi essence i Catrice proslavili su Međunarodni Dan žena u Beogradu na Trgu republike koji je jutros je osvanuo ukrašen roze balonima koji su pojedinačno na trakama imali zavezane make up proizvode. Svi slučajni prolaznici mogli su da ponesu balon i makeup poklon uz tekstualnu poruku podrške.

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 1)

Slaviti žene i podržavati ih je oduvek bilo duboko usađeno u DNK brendova essence i Catrice koji svojim proizvodima i vrednostima slede glavni cilj da se svaka osoba na svetu oseća lepše. Međutim, ova dva brenda nisu posvećena samo osnaživanju žena, već im je stalo i do naše planete. Stoga su dali značaj eko razgradivim balonima koji ne zagađuju životnu sredinu.

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 2)
Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 3)

U svim životnim nedaćama, borbama, zapletima, usponima i padovima, Osmi mart je dan kada će se žene potapšati po ramenu i shvatiti put koji su prešle i koliko su snova ispunile, dan kada će sebi oprostiti i poneku grešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nežnije, hrabrije... Zbog toga su makeup brendovi essence i Catrice odlučili da razvesele žene i sve one koji slave Osmi mart i prirede im pravu #magicforwomensday.

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 4)
Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 5)

Beograd nije jedini grad u kom je su essence i Catrice obeležili ovaj važan datum, Zagreb Sarajevo i Skopje takođe su zablistali u kampanji #magicforwomensday.

Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 6)
Essence i Catrice proslavili su Dan žena na poseban način (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor