Garnier je predstavio 3 nova seruma na događaju u Beogradu

    23.02.2023.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/Cover_Garnier.jpg

    Kada se dobro osećamo u svojoj koži, spremni smo da “osvojimo svet”. A kada malo bolje razmislimo – zdravlje naše kože i zdravlje planete na kojoj živimo neraskidivo su povezani. Ukoliko je okruženje u kojem živimo zagađeno, posledice će se videti i na našoj koži – ali isto tako, “lek” za nju pronaći ćemo u bogatoj prirodi.

    Garnier for your future, Garnier for your skin

    Posetioci Garnier događaja u Beogradu su prisustvovali panelu u kome su učestvovale dr Milena Đorđević, mr ph Danijela Nikolić i influenserke Jovana Filipović i Milica Stojilković, gde su mogli da razgovaraju i čuju mišljenja o problemima kože, kao i kako im određeni proizvodi mogu pomoći u rešavanju pojedinih problema.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1677188602301878-scaled.jpg

    Među proizvodima iz široke Garner ponude ističu se Garnier Skin Naturals serumi, koje su posetioci događaja Garnier for your future, Garnier for your skin imali priliku da isprobaju nakon panela, u Garnier Labu, uz pomoć gošće Danijele Nikolić, kozmetologa i farmaceuta. Na taj način je pojašnjena ekspertiza koja stoji iza kreiranja ovih seruma, a mogli su i da se upoznaju više o svakom od predstavljanih seruma.

    Garnier Hyaluronic Aloe serum, koji sadrži hijaluronsku kiselinu, organsku aloe veru i glicerin, vraća jedrinu koži, intenzivno hidrira, a koža izgleda glatkija, elastičnija i čvršća posle samo jedne upotrebe!  Garnier Pure Active anti-imperfection serum, koji sadrži 4% nijacinamid, AHA i BHA kiseline, namenjen je koži sa nepravilnostima i dokazano nakon 7 dana zaglađuje teksturu kože i ujednačava ten. Garnier Vitamin C serum, koji sadrži vitamin Cg, nijacinamid i salicilnu kiselinu, pruža blistavost, ujednačava ten i smanjuje tamne fleke za samo 6 dana.

    Garnier je posvećen zelenoj lepoti

    Garnier već sada pravi konkretne korake u tome da ostavi što manji uticaj na našu planetu, poput 100% reciklabilnih bočica* (*sem etikete i boja) za sve micelarne vode, napravljene od reciklabilnog materijala. Garnier konstantno radi na održivom razvoju i unapređenju formulacija svojih proizvoda, kako bi one bile što zelenije i čistije. Isto tako, sve Garnier Skin Naturals tissue maske su prošle testiranje od strane TÜV AUSTRIA i dobile “OK to compost HOME” sertifikat. Ovo znači da su napravljene od biorazgradivog papira i da se u uslovima kućnog kompostiranja mogu skroz biorazgraditi. Važno je napomenuti i to da u svojoj proizvodnji, ne samo Skin Naturals proizvoda, koristi FSC papir iz obnovljivih izvora, vodeći računa o šumama širom sveta.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1677188602431138-scaled.jpghttps://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/02/1677188602453952-scaled.jpg

    Naravno, ni jedna velika promena ne može se dogoditi bez adekvatne podrške. Veliku podršku brendu Garnier pružaju njihovi verni potrošači, ali i influenseri koji dele vrednosti brenda i sa kojima tokom godina ostvaruju uspešne saradnje. Misija Garniera je da stvori održivu lepotu dostupnu svima, o čemu je bilo reči na ovom događaju – koji je okupio kako lokalne i regionalne influensere iz Hrvatske, BIH i Bugarske, tako i predstavnike lifestyle medija. Ljubitelji zelene lepote su se složili da svaki mali korak koji uradimo za planetu danas, znači mnogo sutra.

    Saznaj više:
    Povezani članci: