Pretraga

Get her glow: Rosie Huntington-Whiteley je izbacila svoju prvu liniju kozmetike i šminke

Get her glow: Rosie Huntington-Whiteley je izbacila svoju prvu liniju kozmetike i šminke

Tekst: BURO.

Foto: @rosiehw i @roseinc

Ko još ne želi glow Rosie Huntington-Whitley? Jedna od najlepših žena na svetu ovog petka lansira svoj beauty brend i želimo doslovno sve iz njene “Rose Inc” linije. Ona se sastoji od kozmetike i šminke i biće dostupna za kupovinu samo u Space NK-u u Velikoj Britaniji. Makar za sada, nadamo se.

Iako je svetu poznata kao Viktorijin anđeo, plivala je i u glumačkim vodama, a sada će se okušati i kao preduzetnica. Ukoliko je suditi po njenim dosadašnjim uspesima, i u ovom novom poduhvatu pretpostavljamo sjajne rezultate.

Rosie je na građenju svog brenda radila pune dve godine, sa ciljem da napravi takve proizvode koji mogu da garantuju svež i zdrav izgled kože. Ukoliko je suditi po njenoj blistavoj koži, ništa manje ne očekujemo ni od njene linije.

Proizvodi se nanose u svega nekoliko sekundi i cela ideja jeste da budu praktični. Ona insistira na prirodnim sastojcima i istom takvom krajnjem rezultatu, dakle prirodnom izgledu. U liniji se nalazi sve što vam verovatno na prvu pada na pamet kada je reč o šminci i kozmetici - od konsilera, do seruma obogaćenog vitaminom C. Ono što se posebno ističe jeste ekološka nota koja se proteže od sastojaka, pa sve do pakovanja. Tu nije kraj lepih vesti.

Ona i njen verenik, Jason Statham, očekuju drugo dete. Serijom fotografija u ogledalu poznata manekenka pokazala je stomak i opisom “Taaa daahhh !! 👼🏻👼🏻👼🏻 #round2” na Instagramu objavila da je trudna, a ličnosti iz svih sfera javnog života obasule su je čestikama. Verujemo da nimalo nije lako izneti trudnoću i preduzetništvo u paru, ali Rosie to očigledno sjajno ide.