Pretraga

Hello Smile: Proizvod koji je postao must have

Hello Smile: Proizvod koji je postao must have

Tekst: BURO.

Ideja je bila jednostavna: kreirati i ponuditi proizvode koji omogućavaju brzo, bezbedno, a efikasno izbeljivanje zuba. Sve je počelo od vere da sigurno postoje mnogo bolji načini od tradicionalnog beljenja zuba. Kompanija Hello Smile je za kratko vreme postala lider u oblasti beljenja zuba, a u prilog tome govori više od 150.000 zadovoljnih korisnika. Jedan od svakako najbitnijih razloga zbog čega su proizvodi brenda toliko popularni je njihovo bezbedno uspešno dejstvo. Imajući u vidu kakve posledice prouzrokuje peroksid kao sredstvo za izbeljivanje zuba, formula je pažljivo napravljena i obogaćena vitaminima I mineralima koji čine zube jačim i beljim. Hello Smile razvojni centar je uložio dosta truda i rada kako bi predstavili novu, unapređenu PAP formulu bez hydrogen peroksida.

Koliko su sigurni u dejstvo govori činjenica da svojim korisnicima nude 100% garanciju zadovoljstva, a u suprotnom vraćaju novac.

Hello Smile: Proizvod koji je postao must have (фото 1)

Tradicionalna metoda beljenja zuba podrazumeva korišćenje vodonik ili karbamid peroksida koji može izazvati brojne neugodnosti. Stoga, postavlja se pitanje koliko su današnje metode pouzdane i kako postići željenu belinu bez oštećenja zubne gleđi. Proces beljenja je agresivan i ima štetan efekat na desni i nepce, a oštećenja na gleđi mogu povećati osetiljivost zuba. Iako je, u većini slučajeva, ovo stanje prolazno, ipak je neprijatno i može dovesti do narušavanja vitaliteta zuba. Vaši zubi zaslužuju više! Pre svega, zaslužuju da budu zdravi, a tek onda lepi. Upravo je to filozofija Hello Smile Brenda. Njihovi proizvodi deluju blago na zube, pružajući dvostruki efekat, savršenog osmeha I očuvane zubne gleđi. O kvalitetu i misiji svedoči odobrenje od Ministarstva zdravlja Republike Srbije o ispravnosti i bezbednosti našeg proizvoda.

Hello Smile: Proizvod koji je postao must have (фото 2)

U Hello Smile paleti postoje tri glavna proizvoda:

  • Aktivni Ugalj koji je sto posto prirodan i netestiran na životinjama. Otklanja kamenac, sprečava nastanak karijesa, uništava štetne bakterije I sprečava njihovo razmnožavanje. Obezbeđuje optimalan nivo PH vrednosti koji između ostalog može uticati i na svežinu zadaha. Hello Smile aktivni ugalj ima višestruko dejstvo uticajem aktivnih sastojaka cimeta, ulja mente, limunske mirte, himalajske soli I ulja smirne, a dejstvom neobrazivne strukture vezuje se za površinske fleke I plak, što olakšava uklanjanje tamnih mrlja izazvanih hranom, pićem kao I cigaretama.
  • Hello Smile olovka. Upotrebom olovke primetna razlika se vidi nakon 1 do 4 dana, zavisno od trenutne beline zuba. Klinički je dokazano da unapređena Hello Smile olovka ima takvo dejstvo na zube da ih može izbeliti i do osam nijansi. Njena revolucionarna PAP formula, kao što smo već napomenuli, ne sadrži hydrogen peroksid I obogaćena je prirodnim sastojcima vitamina Aloe vere, nara i kamilice kao I minerala hidroaksiapatita i kalijum-nitrata koji čuvaju unutrašnju i spoljašnju strukturu zuba i ne prouzrokuju iritacije desni, a dovode do brzih I dugotrajnih rezultata.
  • Hello Smile PRO tehnologija predstavlja revoluciju u oblasti beljenja zuba. Sadrži LED apparat I 2 olovke koji u kombinaciji daju vidljive rezultate već posle prvog tretmana. Hello Smile LED aparat na bezbedan I neinvazivan način, sa 16 LED aktivatora višestruko ubrzava process beljenja pojačavajući reakciju između aktivnih sastojaka olovke I površinskih mrlja na zubima čime se za kraće vreme postižu bolji rezultati, dok Hello Smile olovka sa PAP formulom dubisnki prodire u strukturu zuba čuvajući gleđ I desni.
Hello Smile: Proizvod koji je postao must have (фото 3)

U godini za nama Hello Smile je napravio velike uspehe, pa tako njihove proizvode možete naći u svim Tea Medica apotekama kao i Cosmetics drogerijama na teritoriji Crne Gore, u DM drogerijama u Makedoniji, a od naredne godine u Srbiji možete ih pronaći u DM drogerijama, kao i u mnogim raznim apotekama.

Neka blistav osmeh bude vaš lični znak.

Zato posetite https://tryhellosmile.com/ i već danas rezervišite osmeh.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor