Pretraga

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda

Tekst: BURO.

Foto: Press

Francuski luksuzni brend za negu kose Kérastase predstavio je prošle nedelje svoju novu liniju za negu kose za muškarace Genesis Homme, luksuznu liniju proizvoda protiv opadanja i za efekat gušće kose.

Glamurozna dobrodošlica i večera, bajkovit ambijent i sjajna atmosfera pomogli su nam da otkrijemo tajne luksuznog iskustva i magije sa Kérastase brendom, a uz uverenje da svako zaslužuje sjajnu, neverovatnu kosu!

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 1)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 2)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 3)

Na samom početku događaja, ispred Belog dvora zvanice je dočekao koktel dobrodošlice u bojama i mirisima linije, dok su klasična muzika u sastavu kvarteta, parkirani Porshe klasici i savremeniji modeli, ispred kojih su se gosti slikali napravili su savršenu uvertiru.

Usledilo je izlaganje Ivane Manojlović, direktorke Profesionalne divizije L'Oréal u Srbiji koja je govorila o Kérastase-u, brendu koji je prisutan u najboljim frizerskim salonima širom sveta noseći sa sobom principe savršeno negovane kose, dijagnostiku, personalizaciju, luksuzne rituale i profesionalne rezultate. Kako je istakla, Kérastase brend svojim inovacijama i ove godine ide van granica samih proizvoda do suštine načina na koji se ophodimo prema kosi.

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 4)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 5)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 6)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 7)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 8)

Nadovezujući se na uspeh Genesis Kérastase ženske linije za kosu, čiji proizvodi su namenjeni tretiranju opadanja kose iz korena i opadanja usled lomljenja kose, Ana Tomić, Junior Product Manager, bliže nas je uvela u novi pristup nege i rituala, koji je sada dostupan i muškarcima, nove linije Genesis Homme.

Dualni pristup Kérastase Genesis Homme linije koristi naučna dostignuća za rešavanje dva glavna uzroka protiv opadanja kose svojim naprednim aktivnim sastojcima i daje trenutne rezultate gušće kose te deluje protiv njenog opadanja. Jednostavna za korišćenje i lagane teksture, luksuzna Genesis Homme linija od pet proizvoda neprimetno se uklapa u svakodnevnu rutinu savremenih muškaraca.

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 9)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 10)
Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 11)

Zvanice su imale priliku da te večeri uz ritam DJ-a i akustične violine, vide i modele koji su obožavaoci i stvarni korisnici brenda, a koji su prošetali to veče predstavljajući između ostalog i novu Genesis Homme liniju.

Ambijentalna mirisna svetla, sveće, večera i savršen spoj tradicije Belog dvora i luksuznog modernog brenda Kérastase učinile su da zabava ostane upamćena, što pokazuje i oduševljenje svih zvanica, koje su nestrpljivo delile svoj sadržaj na društvenim mrežama.

Kérastase je u Beogradu predstavio novu liniju proizvoda (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor