Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti

    24.06.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/lovebeautyplanet_cover.jpg

    Izuzetno je važno da volimo sebe i pružamo sebi najbolju moguću negu, kao i da vodimo računa i poštujemo planetu na kojoj živimo. Nega prirodnim sastojcima donosi brojne pozitivne efekte na zdravlje, a samim tim i lepotu. Love Beauty and Planet je nova generacija kozmetičkog “brand with purpose” i ima za cilj da oni koji ga koriste, čine sebi da izgledaju i osećaju se dobro a da uz to pruže i planeti malo ljubavi.

    U pitanju su proizvodi od prirodnih sastojaka koji su od visoko kvalitetnih organskih biljaka iz celoga sveta, selekcija dobijena pronalaženjem najboljih, etički proizvedenih ulja i ekstrakata. Veganski su, bez parabena, šamponi za kosu su bez silikona i veštačkih boja, a svaka boca je od 100% reciklirane plastike.

    Linija proizvoda za negu lica sadrži nežne gelove, osvežavajuće pilinge i maske za lice koje nam stižu iz Južne Koreje, u tri varijante: Muru muru Butter & Rose Blooming, Tea Tree Oil& Vetiver, Coconut Water & Mimoza. Maske osvežavaju kožu lica, hrane je i pojačavaju hidrataciju. Jednostavne su za upotrebu i biorazgradive. Linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, dostupne su u četiri mirisne kategorije:

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593085355398689.jpg

    Muru muru Butter & Rose – prirodni puter iz šuma Amazonije, poznat po svojim hranljivim svojstvima i delikatni miris ručno ubranih bugarskih ruža, hrane tretiranu kosu i daju energiju i sjaj koži pružajući dugotrajan mirisni susret sa prirodom. Kolekcija za kosu je bez sulfata.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593085354476006.jpg

    Shea Butter & Sandalwood nežna, a opet snažno delotvorna kombinacija prirodnog ši putera i australijske sandalovine, poznata je po svojoj efikasnosti čišćenja i hranjenja rezultirajući glatkom, zdravom kosom i kožom.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593085355062971.jpg

    Coconut Water & Mimosa – kokosova voda poznata po svojim hranljivim svojstvima, hidrira kožu i daje jačinu i volumen. Sveži miris cveta mimoze produbljuje to iskustvo i pruža predivni dugotrajni osećaj svim čulima.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1593085355362524.jpg

    Coconut Oil & Ylang Ylang ulje kokosa u kombinaciji sa zanosno mirisnim cvetom ylang ylanga kreiran je za obnavljanje kose i da pruži mekanu i glatku kožu. Kokosovo ulje hrani i hidrira, dok egzotično ulje ylang ylang cveta sa ostrva Mvali pruža najlepši osećaj jutarnje svežine.

    Kupovinom proizvoda ekskluzivno u Lilly drogerijama ili poručivanjem online možete napraviti pametan izbor koji ima dugoročne pozitivne rezultate.

    Za informacije o aktuelnoj ponudi Love Beauty and Planet u Srbiji, pratite stranice

    na Instagramu: Love Beauty and Planet

    i FB stranici: Love Beauty and Planet

    Saznaj više:
    Povezani članci: