Pretraga

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti

Tekst: BURO.


Izuzetno je važno da volimo sebe i pružamo sebi najbolju moguću negu, kao i da vodimo računa i poštujemo planetu na kojoj živimo. Nega prirodnim sastojcima donosi brojne pozitivne efekte na zdravlje, a samim tim i lepotu. Love Beauty and Planet je nova generacija kozmetičkog “brand with purpose” i ima za cilj da oni koji ga koriste, čine sebi da izgledaju i osećaju se dobro a da uz to pruže i planeti malo ljubavi.

U pitanju su proizvodi od prirodnih sastojaka koji su od visoko kvalitetnih organskih biljaka iz celoga sveta, selekcija dobijena pronalaženjem najboljih, etički proizvedenih ulja i ekstrakata. Veganski su, bez parabena, šamponi za kosu su bez silikona i veštačkih boja, a svaka boca je od 100% reciklirane plastike.

Linija proizvoda za negu lica sadrži nežne gelove, osvežavajuće pilinge i maske za lice koje nam stižu iz Južne Koreje, u tri varijante: Muru muru Butter & Rose Blooming, Tea Tree Oil& Vetiver, Coconut Water & Mimoza. Maske osvežavaju kožu lica, hrane je i pojačavaju hidrataciju. Jednostavne su za upotrebu i biorazgradive. Linije šampona, regeneratora, gelova za tuširanje i losiona za telo, dostupne su u četiri mirisne kategorije:

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti (фото 1)

Muru muru Butter & Rose – prirodni puter iz šuma Amazonije, poznat po svojim hranljivim svojstvima i delikatni miris ručno ubranih bugarskih ruža, hrane tretiranu kosu i daju energiju i sjaj koži pružajući dugotrajan mirisni susret sa prirodom. Kolekcija za kosu je bez sulfata.

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti (фото 2)

Shea Butter & Sandalwood nežna, a opet snažno delotvorna kombinacija prirodnog ši putera i australijske sandalovine, poznata je po svojoj efikasnosti čišćenja i hranjenja rezultirajući glatkom, zdravom kosom i kožom.

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti (фото 3)

Coconut Water & Mimosa – kokosova voda poznata po svojim hranljivim svojstvima, hidrira kožu i daje jačinu i volumen. Sveži miris cveta mimoze produbljuje to iskustvo i pruža predivni dugotrajni osećaj svim čulima.

Love Beauty and Planet: Uvek je vreme za prirodnu negu kose i kože i ljubav ka planeti (фото 4)

Coconut Oil & Ylang Ylang ulje kokosa u kombinaciji sa zanosno mirisnim cvetom ylang ylanga kreiran je za obnavljanje kose i da pruži mekanu i glatku kožu. Kokosovo ulje hrani i hidrira, dok egzotično ulje ylang ylang cveta sa ostrva Mvali pruža najlepši osećaj jutarnje svežine.

Kupovinom proizvoda ekskluzivno u Lilly drogerijama ili poručivanjem online možete napraviti pametan izbor koji ima dugoročne pozitivne rezultate.

Za informacije o aktuelnoj ponudi Love Beauty and Planet u Srbiji, pratite stranice

na Instagramu: Love Beauty and Planet

i FB stranici: Love Beauty and Planet

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar