Pretraga

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd

Tekst: BURO.

U Beogradu je 09. juna održana promocija parfema Wind Flowers kuće Creed. Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetar. Tako je stvorio predivan svetlucavi cvetni miris sa magičnim tonovima koji podsećaju na lagani drveni nugat.

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 1)

,,Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed“ rekao je Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe.

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 2)
Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 3)
Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 4)

,,Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj večeras, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter. Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu. To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti." izjavila je Stojka Glazer predstavnica kuće Creed.

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 5)

Na glamuroznoj i prefinjenoj promociji parfema Wind Flowers, koja je upriličena u restoranu „Salon 1905“ prisustvovali su mnogobrojni gosti iz regiona i zemlje. Među zvanicama bili su Jelena Gavrilović, Biljana Tipsarević, Sergej Ćetković, Tamara Dragićević, Nina Janković, Petar Benčina, Dragana Kosjerina, Dragana Mićalović, ali i influenseri Ena Luna, Sonja Kovač, Erna Saveljić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Antonia Gigovska i mediji iz regiona.

Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 9)
Novi parfem Creed Wind Flowers osvojio je Beograd (фото 10)

Prostor restorana bio je ispunjen toplim cvetnim i voćnim mirisnim notama najnovijeg remek-dela parfemske kuće Creed. Kroz baletski performans primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco gosti su imali priliku da na autentičan način dožive inspiraciju kreatora parfema Wind flowers, a kroz recepturu, samo za ovu priliku, kreiran je kolač kao omaž parfemu, u čijem su ukusu svi uživali. U daljem nastavku zabavnog dela programa, gosti su bili prepušteni laganim notama gudačkog kvarteta.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor