Omiljeni parfem Billie Eilish uskoro može biti vaš

    21.10.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/billie_cover.jpg

    „Ovo je miris koji tražim godinama.“

    Billie Eilish je najavila svoj prvi beauty proizvod, parfem koji je jednostavno nazvala Eilish, a koji će se u prodaji naći veoma brzo, već u novembru ove godine. Gen Z ikona opisala ga je kao mek i nostalgičan, a znamo i to da je ovo njen „najdraži miris na celom svetu.“ Iako smo ovu izjavu prihvatili sa osmehom, ne možemo da odolimo radoznalosti.

    Sama bočica predstavlja delove tela koje Billie najviše voli – grudi, vrat i ključne kosti – a miris u sebi nosi note ambre, kakaa, vanile i toplih začina. „Jednostavno je jako cozy i senzualan, kad ga osetim samo pođelim da se sklupčam i ušuškam negde za Božić.“ izjavila je Billie. „Želim da ga ljudi od njega osete nostalgiju. Ona je jedan od najvećih darova koje imamo u životu, baš kao i sentimentalnost. Volela bih da nisam toliko nostalgična i sentimentalna ali jesam, i opsednuta sam idejom svog detinjstva i sećanja.“

    Na svu sreću, nećemo morati dugo da se borimo sa nestrpljenjem, a dok čekamo njen prvi parfem gledaćemo novi dokumentarac o klimatskim promenama „Dear Earth“ u kom će se Billie pojaviti zajedno sa Rosé, Jadenom Smithom, Barackom Obamom i Davidom Attenboroughom, koji će biti dostupan krajem meseca. 

    Saznaj više:
    Povezani članci: