Pretraga

Omiljeni parfem Billie Eilish uskoro može biti vaš

Omiljeni parfem Billie Eilish uskoro može biti vaš

Tekst: BURO.

Foto: Press

"Ovo je miris koji tražim godinama."

Billie Eilish je najavila svoj prvi beauty proizvod, parfem koji je jednostavno nazvala Eilish, a koji će se u prodaji naći veoma brzo, već u novembru ove godine. Gen Z ikona opisala ga je kao mek i nostalgičan, a znamo i to da je ovo njen "najdraži miris na celom svetu." Iako smo ovu izjavu prihvatili sa osmehom, ne možemo da odolimo radoznalosti.

Sama bočica predstavlja delove tela koje Billie najviše voli - grudi, vrat i ključne kosti - a miris u sebi nosi note ambre, kakaa, vanile i toplih začina. "Jednostavno je jako cozy i senzualan, kad ga osetim samo pođelim da se sklupčam i ušuškam negde za Božić." izjavila je Billie. "Želim da ga ljudi od njega osete nostalgiju. Ona je jedan od najvećih darova koje imamo u životu, baš kao i sentimentalnost. Volela bih da nisam toliko nostalgična i sentimentalna ali jesam, i opsednuta sam idejom svog detinjstva i sećanja."

Na svu sreću, nećemo morati dugo da se borimo sa nestrpljenjem, a dok čekamo njen prvi parfem gledaćemo novi dokumentarac o klimatskim promenama "Dear Earth" u kom će se Billie pojaviti zajedno sa Rosé, Jadenom Smithom, Barackom Obamom i Davidom Attenboroughom, koji će biti dostupan krajem meseca. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor