Pretraga

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu

Tekst: BURO.

The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda otvoriće 3. jula prodajni objekat i u Novom Sadu. Pored prepoznatljivih proizvoda, dostupni su i noviteti u kojima se uživa ovoga leta - limitirana linija proizvoda sa limunom i krastavcem. Za prvih 200 kupaca su obezbeđeni pokloni.

Letnja kolekcija donosi dva nova Special Edition mirisa – Cool Cucumber i Zesty Lemon, sa prirodnim laganim mirisnim notama aromatičnog citrusa i svežinom krastavca. Namenjena je kako ženama tako i muškarcima i dostupna u vidu:

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu (фото 1)

Jogurta za telo – losion lagane teksture za normalnu kožu, idealan za leto.

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu (фото 2)

Pilinga za telo - napravljen sa ekstraktom citrusa i organskim šećerom.

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu (фото 3)

Gela za tuširanje - sa svežim mirisom pod tušem.

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu (фото 4)

Maslac za telo – savršen za gole noge tokom leta ako želite da im date i malo sjaja.

Otkrijte must have letnje novitete u The Body Shop prodavnici u Novom Sadu (фото 5)

Krema za ruke – kvalitetna hidratantna krema savršenog letnjeg mirisa.

Leto je vreme uživanja u suncu, šetnjama i izlascima, i upravo iz tih razloga je aktuelna The Body Shop kolekcija osmišljena da upotpuni svakodnevne aktivnosti i donese svežinu i trenutke slobode. Učiniće da se osećamo i izgledamo dobro, pružajući hidriranost i negu tokom letnjeg perioda kada smo u pokretu. Svakodnevne obaveze mogu da budu stresne i zato je važno da imamo mehanizme za osveženje.

Idealna kupovina mogu biti i omiljeni proizvodi kako što su maslac za telo Shea Body Butter, maska Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Hemp Hand protector, za zaštitu ruku od konoplje, kao i jogurti za telo Body Yogurts.

Kupovina je moguća i na The Body Online Shop-u, na www.thebodyshop.rs, tako da i u udobnosti svoga doma, možete da pregledate celokupan asortiman i naručite svoje favorite uz dostavu na kućnu adresu.

Za informacije o aktuelnoj ponudi The Body Shopa u Srbiji, pratite stranicu

na Instagramu: The Body Shop Srbija

i FB stranicu: The Body Shop Serbia

O kompaniji The Body Shop

Osnovana je 1976. godine u Brajtonu, Engleska, od strane Dame Anite Roddick. The Body Shop teži da napravi pozitivnu razliku u svetu, nudeći visoko kvalitetne, prirodno inspirisane proizvode, napravljene po održivim i etičkim principima. Pionir je filozofije da poslovanje može biti pokretačka snaga za stvaranje dobrog, a to je i danas glavni etos ove kompanije. Zajedno sa Aesop i Natura, The Body Shop je deo Natura&Co, globalne, multi-brend kozmetičke grupe posvećene stvaranju pozitivne ekonomije, društvenim promenama i promenama u životnoj sredini.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor