Pretraga

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box

Inspirišite se lookovima Lee Stanković

Tekst: BURO.

Besprekorna šminka, besprekorna kontrola. Brend essence nam i ovoga puta pomaže za zavladamo svojim svetom šminke! Uz proizvode iz nove kolekcije Like a Boss lako ćemo postati sve što poželimo zato što će svaki makeup stil sa njima biti izveden besprekorno i savršeno trajati sve dok ne odlučimo da ga skinemo. 

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box (фото 1)

Zaštitno lice ove nove bossy kolekcije je poznata influenserka Lea Stanković koja Like a Boss proizvode perfektno uklapa uz svaki svoj look 24/7.

#lash like a boss instant volume & lenght ultra black maskara

Ova je maskara naš novi partner u misiji dobijanja neodoljivih trepavica i oči pretvara u pravi magnet za poglede.  Ultra-crna formula stvara intenzivan izgled, a meka, zakrivljena vlaknasta četkica pruža trenutni efekat volumena i vidljivo produžene trepavice. Ovaj učinak lako se pojačava nanošenjem nekoliko slojeva. Volimo njeno metalno, ružičasto pakovanje ali i činjenicu da je formula veganska.

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box (фото 2)

 LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME&LENGHT ULTRA BLACK MASKARA

#LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING gel za obrve

Želimo guste ali začešljane obrve koje stoje na svom mestu ceo dan, a essence nam je poklonio novi proizvod koji obećava (i ispunjava) upravo to. Ovaj providni gel postaviće obrve na mesto, a zatim ih tu i zdržati. Izuzetno je moćan i dugotrajan, brzo se suši i savršen je za trendi brow lamination izgled obrva, a to što je veganski mu je dodatni plus.

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box (фото 3)

LIKE A BOSS TRANSPARENT BROW FIXING GEL ZA OBRVE

Osim pojedinačno, oba proizvoda dostupna su i u posebno izdvojenom Like a Boss by Lea set-pakovanju koje je dostupno u Lilly prodavnicama.

Otkrijte savršene trepavice i obrve uz novi essence Like a Boss box (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor