Pretraga

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra

Tekst: BURO.

Foto: Mario Pavlović Mili i Unsplash/Laszlo Toth

U jednom od najlepših gradova na Mediteranu, prelepom Dubrovniku i ove godine nas očekuje TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević iz Zagreba, poznatog regionalnog estetskog lekara dr Nikole Milojevića.

Jubilarno peto izdanje TAMC kongresa, održaće se u dubrovačkom hotelu Palace, od 6. do 8. oktobra, a budući da se kongres u ovih pet godina isprofilisao kao najrelevantniji regionalni kongres u okvirima estetske medicine, očekuje nas zaista senzacionalan program.

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 1)

Brojke kojima se ovaj kongres može pohvaliti su impozantne. Sa skoro 700 učesnika iz 40 zemalja i više od 30 sponzora TAMC se probio kao pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski lekari i hirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Nemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libana, Indije i Holandije.

Iz Hrvatske i Srbije očekuje se oko 200 učesnika, hirurga, lekara estetske medicine, ali i stomatologa.

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 2)

Predavači, kojih će biti više od 50, doktorski su crème de la crème, ako pričamo o dostignućima u području estetske medicine. Neki od njih, kao na primer Tapan Patel i Tatjana Pavičić (ujedno i potpredsednica  naučnog odbora TAMC-a) ali i Jonathan Sykes, Koen de Boulle, Jani van Loghem, Dario Bertossi, Sabrina Shah Desai i Konstantin Frank, najveće su zvezde estetske medicine i hirurgije na svetu. Njihova predavanja i iskustva koja će podeliti sa učesnicima kongresa jesu nešto što se nikako ne propušta.

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 3)
Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 4)

Osim predavanja, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektovanje botoksa , filera ili krvne plazme, live sekcije za oblikovanje tela, lasere za lice, lifestyle i longevity session, ali i veliki simpozijum vezan na temu marketinga u estetici. Za sve estetske hirurge održaće će se i veliki hirurški session.

Sve navedeno jeste najbolji dokaz da kongres TAMC postaje jedna od go to destinacija za estetske lekare iz celog sveta.

Ovaj kongres, za koji važi da je edukativan, inovativan, ali i zabavan kao malo koji, održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Hrvatskog društva estetske medicine, a podržan je i od strane važnih sponzora poput generalnog sponzora Allergana, koji će na TAMC- u održati dva velika simpozijuma. Velike simpozijume će imati i Merz i Galderma, kao i mnogi drugi sponzori.

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 5)

Edukacija će se na kongresu odvijati paralelno u dve dvorane hotela Dubrovnik Palace, a verujemo da će se kroz ta tri dana razmeniti sve ono što je u svetu estetike neprocenjivo, a to su znanje, iskustvo, ali i ideje.

Kako TAMC nije poznat samo kao mesto sticanja i razmene znanja, već i razmene pozitivne energije, dobre zabave neće nedostajati, kao ni proteklih godina.

Osim velikog svečanog otvaranja, očekuje se i Cocktail networking event i TAMC gala večera na kojoj će se obeležiti 5 godina od prvog TAMC kongresa, a očekuju se i brojna iznenađenja.

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 6)
Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 7)

Na svečanom otvaranju će se lekarima koji podržavaju TAMC, a uživaju visoku reputaciju u svetu estetske medicine, dodeliti tradicionalne TAMC Academy Awards. Dobitnici su odabrani od strane naučnog odbora, a ove će se godine po prvi put dodeliti i Lifetime achievement award i to jednoj od najsjajnijih zvezda u istoriji estetske medicine.

Osigurajte na vreme svoje mesto na TAMC kongresu po povoljnijim uslovima do 10. septembra, i vidimo se u oktobru, na najlepšem kongresu, u najlepšem gradu na svetu.

I zapamtite: “It is not a congress, it's a TAMC!”

Peto jubilarno izdanje najznačajnijeg kongresa estetske medicine TAMC održava se u Dubrovniku od 6. do 8. oktobra (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor