Pretraga

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Tu smo! Kad već želimo da se predamo pred kraj zime, stiže februar i taj sladak, sladak dan posvećen ljubavi. Da, vodi se kao Dan zaljubljenih i uživamo u prizoru parova koji slave svoje zajedničke uspehe, ali zapravo ovaj praznik može biti kompletno univerzalan. Jedna velika proslava ljubavi u svim njenim oblicima, nikada nam je nije dosta, pa uživamo da se povremeno zasladimo i prepustimo životu sa ružičastim naočarama. Tradicionalno, Dan zaljubljenih podrazumeva i poklone i aposlutno obožavamo i tu strane praznika. Kupujemo voljenima, kupujemo sebi i poklanjamo kako bismo izazvail što više iskrenih osmeha koji život čine tako lepim. Ove sezone imamo baš, baš, dobru ideju šta pokloniti omiljenim ljudima.

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 1)
Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 2)
Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 3)

A Botanical Philosophy je jedan od naših omiljenih domaćih brendova i od samog pokretanja uživamo u njihovim bravurama i novim proizvodima. Ako još uvek niste uronili u njihov mirisan svet, pravo je vreme! Jer, ekskluzivno za Dan zaljubljenih, abp odobrava 14% popusta na sve porudžbine.

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 4)

abp je koncept koji je fokusiran na to da korisnicima ponudi luksuzne beauty proizvode od lavande koji u sebi nose prirodu i inspiraciju za maksimalno uživanje. Njihova priča počela je na prostranim poljima Tamnjanice, eko plantaži u blizini Bele Palanke, gde se sa posebnom pažnjom gaji organska lavanda koja predstavlja primarni sastojak abp linije. Želja im je bila da sastojke prirodnog porekla poklone našoj koži, zbog čega su svi proizvodi bazirani na temelju eteričnih ulja i prirodnih resursa.

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 5)
Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 6)

Linija sadrži sveće, sprejeve, kremu i ulje za telo, kao i najkvalitetnije esencijalno ulje. Zaista, uz abp moguće je prirediti pravu gozbu za sva čula, poklonite najvoljenijima spa iskustvo u sopstvenom kupatilu. Preporuka plus, u svoju korpu dodajte sprej od lavande za jastuk – zahvalite nam se kasnije.

Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 7)
Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 8)
Slavimo ljubav! A Botanical Philosophy poklanja 14% popusta na sve svoje proizvode (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor