Pretraga

Upoznajte Catrice novitet: Nude Drop Tinted Serum tečni puder

Upoznajte Catrice novitet: Nude Drop Tinted Serum tečni puder

Tekst: BURO.

Foto: Press

On je lagan kao serum ali prekriva kao puder - novi Nude Drop Tinted Serum tečni puder brenda Catrice ima izuzetno tečnu, laganu teksturu i daje dugotrajan, blistav ten svojom laganom do srednje prekrivne moći koja se lako može intenzivirati.

Upoznajte Catrice novitet: Nude Drop Tinted Serum tečni puder (фото 1)

Njegova formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E hrani kožu i obezbeđuje joj optimalnu vlažnost do 24 sata, a efekat nakon nanošenja je baršunasto glatko lice. Revolucionarna tekstura sadrži posebno obložene pigmente, a nijanse su nežno prilagođene prirodnim tonovima kože kako bi se savršeno prirodno uskladile sa različitim tipovima kože. A posebno dobra veste jeste ta da je Nude Drop Tinted Serum tečni puder je pogodan i za osobe sa osetljivom kožom.

Upoznajte Catrice novitet: Nude Drop Tinted Serum tečni puder (фото 2)

Catrice Nude Drop Tinted Serum Tečni puder dolazi u prozirnoj staklenoj bočici sa staklenom pipetom za doziranje što ga čini posebno zgodnim za doziranje ali i čuva proizvod.

Kako se nanosi

Krenite od čistog i suvog lica (nakon što su se proizvodi za negu koje redovno koristite upili) i nanesite Nude Drop Tinted Serum Tečni puder direktno iz pipete, a zatim ga prstima, sunđerom za šminkanje ili sintetičkom četkicom za puder, kružnim pokretima blendajte od sredine lica pa sve do linije kose i vrata. Najbolje je prvo naneti malo pudera na nos i obraze i blendati prema spoljnim delovima lica. Ukoliko želite, nastavite i na vrat ali to nije neophodno ukoliko odaberete pravu nijansu i pravi proizvod. Izbor je vaš.

Upoznajte Catrice novitet: Nude Drop Tinted Serum tečni puder (фото 3)

Obavezno sačekajte nekoliko minuta da se dobro upije pre nego što pređete na sledeći korak, bilo da se radi o korektoru ili puderu/spreju za setovanje šminke.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor