Zdravlje ne sme biti cena lepog izgleda kose

    12.11.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/alterna_vest_cover.jpg

    Dobro poznati sastojci kao što su sulfati, izopropil alkohol, parabeni, ftalati, silikoni, parfemi – kao i desetine drugih – decenijama ulepšavaju žensku kosu ali je istovremeno i oštećujući. Neki od njih zaista mogu da izazovu i najozbiljnije zdravstvene probleme. Ti zaista štetni sastojci nalaze se u mnogim proizvodima za negu kose široko dostupnim na rafovima prodavnica. Zdravlje – kose, kože i uopšte celog tela – ne sme da bude cena nečemu što će da izgleda kao poželjna kosa. Ukoliko vodite računa o izboru hrane kao i da ne udišete štetan vazduh, zašto ne biste vodili računa i o kosi i koži glave?

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1605525579547557.png

    Od samg svog početka, pre skoro četvrt veka, Alterna ne toleriše štetne supstance u svojim šamponima, kondicionerima i ostalim preparatima. Odluka je od prvog trenutka bila da se sva proizvodnja zasniva na zdravim, prirodnim sastojcima. Takav stav se možda podudario sa jačanjem opšte svesti o zdravlju, a možda je toj promeni i doprineo. Naime, Alterna je dokazala da sve što je neophodno za luksuzno zdravu i sjajnu kosu može da se pronađe u prirodi. Formulacije Alterna preparata su obogaćene aktivnim biljnim sastojcima i ne sadrže dodatne parabene, natrijum lauril sulfate i sintetičke boje. Alterna je prvi brend posvećen nezi kose koji je u svojim preparatima počeo da koristi konoplju, sedef školjki i kavijar, osnov fantastične Caviar linije.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/11/1605525577626222.png

    Jedna od Caviar linija formulisana sa ekskluzivnom Caviar Bond Enforcing tehnologijom za jačanje vlasi, omogućava jačanje, obnavljanje i zaštitu kutilkule dlake. Klinički je dokazano da preparati iz ove linije smanjuju lomljenje i iskrzale krajeve do 99%. Za dubinski regenerisanu, devičanski nežnu kosu kao samu esenciju sofisticiranosti iz Alterna Caviar Antiaging kolekcije izdvajamo Bond Repair Šampon za pranje i negu kose koji obnavlja oštećene krajeve. Takođe, Alterna Caviar Bond Repair Balzam za obnavljanje koji hrani, jača i osnažuje vlasi. Za dubinsko obnavlanje kose koje hrani i jača kosu, čini je lakšom za oblikovanje, nežnom, sjajnom i oporavljenom definitivno izdvajamo Alterna Caviar Bond Repair Masku kao cilj zdrave lepote , vas i vaše kose. Promena je vidljiva već nakon prve primene preparata.

    Saznaj više:
    Povezani članci: