Pretraga

Zdravlje ne sme biti cena lepog izgleda kose

Zdravlje ne sme biti cena lepog izgleda kose

Tekst: BURO.

Dobro poznati sastojci kao što su sulfati, izopropil alkohol, parabeni, ftalati, silikoni, parfemi - kao i desetine drugih - decenijama ulepšavaju žensku kosu ali je istovremeno i oštećujući. Neki od njih zaista mogu da izazovu i najozbiljnije zdravstvene probleme. Ti zaista štetni sastojci nalaze se u mnogim proizvodima za negu kose široko dostupnim na rafovima prodavnica. Zdravlje - kose, kože i uopšte celog tela - ne sme da bude cena nečemu što će da izgleda kao poželjna kosa. Ukoliko vodite računa o izboru hrane kao i da ne udišete štetan vazduh, zašto ne biste vodili računa i o kosi i koži glave?

Zdravlje ne sme biti cena lepog izgleda kose (фото 1)

Od samg svog početka, pre skoro četvrt veka, Alterna ne toleriše štetne supstance u svojim šamponima, kondicionerima i ostalim preparatima. Odluka je od prvog trenutka bila da se sva proizvodnja zasniva na zdravim, prirodnim sastojcima. Takav stav se možda podudario sa jačanjem opšte svesti o zdravlju, a možda je toj promeni i doprineo. Naime, Alterna je dokazala da sve što je neophodno za luksuzno zdravu i sjajnu kosu može da se pronađe u prirodi. Formulacije Alterna preparata su obogaćene aktivnim biljnim sastojcima i ne sadrže dodatne parabene, natrijum lauril sulfate i sintetičke boje. Alterna je prvi brend posvećen nezi kose koji je u svojim preparatima počeo da koristi konoplju, sedef školjki i kavijar, osnov fantastične Caviar linije.

Zdravlje ne sme biti cena lepog izgleda kose (фото 2)

Jedna od Caviar linija formulisana sa ekskluzivnom Caviar Bond Enforcing tehnologijom za jačanje vlasi, omogućava jačanje, obnavljanje i zaštitu kutilkule dlake. Klinički je dokazano da preparati iz ove linije smanjuju lomljenje i iskrzale krajeve do 99%. Za dubinski regenerisanu, devičanski nežnu kosu kao samu esenciju sofisticiranosti iz Alterna Caviar Antiaging kolekcije izdvajamo Bond Repair Šampon za pranje i negu kose koji obnavlja oštećene krajeve. Takođe, Alterna Caviar Bond Repair Balzam za obnavljanje koji hrani, jača i osnažuje vlasi. Za dubinsko obnavlanje kose koje hrani i jača kosu, čini je lakšom za oblikovanje, nežnom, sjajnom i oporavljenom definitivno izdvajamo Alterna Caviar Bond Repair Masku kao cilj zdrave lepote , vas i vaše kose. Promena je vidljiva već nakon prve primene preparata.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor