SANDWICH BAG: Može li da se spakuje ručak u novu luksuznu LOUIS VUITTON torbu?

    15.01.2024.
    RECOMMENDED

    Pikselirani asortiman Pharrella Williamsa za Louis Vuitton – uzbudljiv i hrabar, nadahnut svakodnevnom street-style modom kojom je osvežio klasične komade francuske modne kuće i odao počast uticajnom nasleđu Virgila Abloha, prikazan je na Nedelji mode u Parizu u junu 2023, tek sada imamo priliku da vidimo izbliza i – oduševimo se.

    Prva kolekcija Pharrella Williamsa za Louis Vuitton stigla je na police radnji i sada smo dobili bliži pogled na, recimo, torbu za sendviče iz kolekcije proleće – leto 2024.

    louis vuitton lunch bag 2

    Nositi ručak na posao odličan je način da uštedite novac, ali to sigirno ne interesuje one koji mogu da kupe ovaj Louis Vuitton komad koji košta preko 3 hiljade dolara (3.100 dolara). Iako izdaleka izgleda kao torba za ručak naravno da to nije – umesto od papira napravljena je od kože, a njena boja, zapravo, nije boja kese za ručak, otkrio je Pharrell Williams, već boja kesa u koje se pakuju Louis Vuitton odevni predmeti u radnjama.

    louis vuitton lunch bag 3

    Na sredini moćne Louis Vuitton torbe, koja nema ručku nego se nosi tako što se pridržava rukom, nalazi se plava traka, koja osigurava preklop, a dnu torbe sa prednje strane, ispod imena brenda, sitnim slovima ispisan je datum osnivanja kuće.

    Saznaj više:
    Povezani članci: