Pretraga

Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali

Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali

A fotografije sa potpisom Pamela Hanson su posebna poslastica

Tekst: BURO.

Maria Grazia Chiuri odlučila je da mašta u ovom trenutku jer za druge stvari nije bilo mesta. Revija kao revija nije dolazila u obzir s obzirom na globalnu situaciju pa je odlučeno da se sakupe najpopularniji modeli iz prethodnih kolekcija i da se transformišu tako da budu spremni za plažu. Ova eskapistička capsule kolekcija ima i ime: Dioriviera. 

Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali (фото 1)

Printovi u kolekciji su smišljeni kako bi se evocirale destinacije na koje bismo voleli da putujemo leti. Pored garderobe i aksesoara (pareo, espadrile, nakit, naočare, kupaći kostimi) tu je i nekoliko komada dizajniranih za kuću, kao što su jastučići, podmetači pa čak i stolica za plažu. Pretpostavljamo da ćete biti oduševljeni prugastim majicama sa natpisima podjednako kao što vas je oduševila saradnja koju je Dior napravio sa Vespom.

Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali (фото 2)
Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali (фото 3)

Ibica, Porto Cervo i Forte dei Marmi su prva mesta na kojima se ova kolekcija počela prodavati u pop-up radnjama, a dodate su i dve nove lokacije na kojima će se Dior pojaviti po prvi put: Bodrum i Beach Club na Kapriju. Kolekcija će se naći u prodaji i na Mikonosu i to na dva mesta: Nammos Village i novoj lokaciji u samom centru Chorae.

Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali (фото 4)
Nova capsule Dior kolekcija je neodoljiva modna oda morskoj obali (фото 5)

Dok se putovanja ne dese za stvarno i dok ne budemo bez straha bukirali karte, predlažemo vam da pogledate pažljivo ove fotografije snimljene na Bahamima i izaberite svoj omiljeni komad, a zatim ga i dodate na svoju (makar zamišljenu) šoping listu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor