Pretraga

Dior i Vespa su udružili snage i zajedno izbacuju ograničenu seriju skutera

Tekst: BURO.

Sigurni smo da i vi sanjate o neprekidnom zujanju po gradu nakon toliko vremena u manjoj ili većoj osami, a Christian Dior i Vespa odlučili su da sve naše maštarije pretvore u javu. Ova dva legendarna brenda udružili su snage i dizajnirali jedinstven model skutera za sve one koji žele da se po lepom vremenu vozaju brzo i lako ali u velikom stilu: upoznajte Vespu 946 Christian Dior.

Dior i Vespa su udružili snage i zajedno izbacuju ograničenu seriju skutera (фото 1)

Omaž veselom duhu koji je prepoznatljiv za oba brenda, ovaj skuter je pravi odraz njihove radosne kreativne vizije sveta (a složićte se da nam je upravo to svima potrebno). Ovo saradnjom Dior i Vespa daju oblik svojoj novoj viziji slobode, pokreta i onoga što dolce vita danas znači, zajedno sa neverovatnim kvalitetom izrade i posvećenosti detaljima koja je neprikosnovena i u srca oba brenda.

Dior i Vespa su udružili snage i zajedno izbacuju ograničenu seriju skutera (фото 2)

Novi model Vespa 946 je zapravo reinkarnacija legendarne Vespe 946, koja je prvi put predstavljena u Milanu 2012. godine i odmah osvojila publiku. Maria Grazia Chiuri je dodala svoj pečat dizajnom sedišta koje sada nosi Dior logo, dodala koferče presvučeno istim materijalom, a kao šlag na torti dolazi i kaciga sa prepoznatljivim logoom. Ograničena kolekcija skutera biće dostupna na proleće 2021. u odabranim Piaggio prodavnicama, a aksesoar će biti dostupan isključivo u Dior buticima.

Dior i Vespa su udružili snage i zajedno izbacuju ograničenu seriju skutera (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor