Pogledajte kolaboraciju brenda Venus Williams EleVen i Carbon38

    13.08.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/08/venuscover.jpg

    Među sportistkinjama koje su redefnisale ulogu žene u sportu u poslednje vreme posebno su se izdvojile teniserke. Na čelu je Naomi Osaka koja je pokrenula revoluciju kada je odustala od Wimbledona zarad očuvanja svog mentalnog zdravlja. Juče su i sestre Williams izjavile da se povlače sa narednih takmičenja, kako bi dale sebi dovoljno vremena za oporavak, čiji smo značaj kada su profesionalni sportisti u pitanju spoznali, čini se, tek nedavno. Osim vesti da nam stiže i film koji će ispričati priču o tome kako su stigle ovde gde baš danas jesu, jedna od sestara, Venus Williams, predstavlja nam i modnu kolaboraciju između svog brenda EleVen i Carbon38.

    Ono što se po ko zna koji put ove godine potvrdilo, sportski trend ne planira da siđe sa trona. Kolekcija nastala pomenutom kolaboracijom je upravo sačinjena od sportskih modela i potpuno je u duhu teniske elegancije kojoj je itekako mesto i van terena.

    Ova dva brenda dele istu viziju – osnaživanje žena. Kolekcijom su želeli da podstaknu žene da se poguraju i postignu sve ono što su zacrtale sebi u životu. Cene se kreću između 78 i 118$, a kolekcija se sastoji od 12 modela uključujući topove, sportske bruseve, teniske suknje i šešire. Ista je inspirisana karijerom Venus Williams i njenog prepoznatljivog stila na terenu. Namenjena je aktivnim ženama, a ideja je da im ovi komadi takve dane učine udobnim i lagodnim. Dominantne boje su: bela, bebi roze i plava.

    Prošla godina je podigla popularnost ležernoj i sportskoj garderobi, pa smo mogli da vidimo mnoge poznate ličnosti, poput Kate Middleton i Kendall Jenner, kako podležu istom trendu. Možda se jesmo vratili u kancelarije, ali to ne znači da moramo odustati od udobnosti, zar ne?

    Saznaj više:
    Povezani članci: