Pretraga

Zavirite u novootvorenu Saint Laurent radnju na Mikonosu

Zavirite u novootvorenu Saint Laurent radnju na Mikonosu

Tekst: BURO.

Foto: Saint Laurent

Da, Saint Laurent je odabrao najmagičnije mesto za otvaranje nove radnje. Ukoliko ste bili u prilici da makar jednom prošetate kroz kaldrmisane ulice okružene belim kupolama, složićete se sa nama. Dodajte tome činjenicu da je srce luksuzne kupovine upravo na ovom ostrvu i eto dobitne kombinacije.

Zavirite u novootvorenu Saint Laurent radnju na Mikonosu (фото 1)

Čitavo leto verovatno ne bi bilo dovoljno da se kušaju sva zadovoljstva koja pruža. Ovo je ujedno turistički, arhitektonski i hedonistički raj. (I mnogo više od toga.) Sada je i dom nove Saint Laurent radnje, koja se savršeno uklopila u ovu besprekornu idilu. Nova radnja označava jedno od dva nedavno najavljena ostrvska otvaranja, od kojih je druga našla dom na Ibici. Ova na Mikonosu jeotvorena u Nammos Village, koji je dom svih svetski poznatih luksuznih brendova. Dok spoljašnjost prodavnice može na prvi pogled ličiti na okolnu luksuznu ponudu, ono što se zaista računa nalazi se unutra.

Zavirite u novootvorenu Saint Laurent radnju na Mikonosu (фото 2)

Podovi i zidovi prodavnice izrađeni su od sivog i belog gipsa koji odražavaju estetiku „moderne boemije“ koja je sveprisutna na ostrvu. Na drugim mestima, zidovi su vešto ukrašeni mesing konstrukcijama od niklovanog metala sa providnim staklom i savršen su kontrast egzotičnim pohabanim drvenim detaljima. Ono što se posebno ističe je izvanredan prostor terase, opremljen stolovima od belog i crnog mermera i prostorom za sedenje.

Zavirite u novootvorenu Saint Laurent radnju na Mikonosu (фото 3)

Iako biste mogli udobno provesti pola dana lutajući od prodavnice do prodavnice u Nammos Vilage ili se jednostavno izležavajući u hladu uz zvuke talasa, Nammos je zapravo mnogo više od kupovine. Kristalno čista plaža nalazi se izvan glavnog grada Mikonosa i dom je mnogim od najpoželjnijih i najpoznatijih ostrvskih restorana i klubova. Šta god da izaberete, jedno je sigurno: nećete ostati razočarani.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor