Naomi Campbell prvi put u modnoj kampanji brenda Alexander Wang

    10.11.2023.
    RECOMMENDED

    U svom prvom projektu sa dizajnerom Alexanderom Wangom, ikad, Naomi Campbell nosi njegovu resort kolekciju za 2024, a slika se ispred objektiva čuvenog Jamiea Morgana, koji ju je davne 1989. fotografisao kao 14-godišnju devojčicu. Tada, Naomi i Morgan, oboje pioniri Buffalo Collective-a, grupe modela, umetnika i muzičara koji su rušili modne norme osamdesetih, radili su za časopis The Face, a ova saradnja bila je ključni trenutak za stvaranje jednog od najoriginalnijih supermodela sveta. 

    Ponovno se sastajući nakon gotovo četiri decenije, ova dve ikone sada oživljavaju ženu Alexandera Wanga, samopouzdanu i snažnu.  

    – Naomi je ultimativna alfa žena sa izuzetnom moći – na potpuno drugom nivou. Poseduje neverovatnu dinamičnost koja se neprestano razvija i uvek je spremna za sledeće izazove; zaista je oličenje žene brenda Alexander Wang. Uvek sam želeo da sarađujem s njom, a ova kolekcija je delovala kao pravi trenutak. Ona je pravi kameleon u ovim trenucima metamorfoze, a opet ostaje verna sebi kao Naomi., istakao je dizajner.  

    Poslednja kolekcija slavnog dizajnera ponovo istražuje osnovnu estetiku brenda Alexander Wang, proučavajući kako se uklapa u aktuelni društveni kontekst. Od hrabrih boja do jasno definisanih silueta, ako priđemo bliže, otkrivamo pametne detalje – košulju od džinsa izrađenu od najlona ili prilagodljive pojaseve na pantalonama za različite krojeve – pametan spoj inovacije i ironije. 

    Kratke puff jakne spajaju senzualnost sa zaštitom – izgledaju kao moderni oklop, a donji slojevi košulje ispod džinsa i univerzalne pantalone ističu svestranost kolekcije, koja nije samo elegantna, nego je i funkcionalna.   

    Kolekciju možete kupovati u odabranim radnjama ili na sajtu alexanderwang.com.  

    Saznaj više:
    Povezani članci: