Četvrta sezona serije „Ozark“ biće ujedno i poslednja – saznajte detalje

  04.10.2021.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/10/ozark_cover.jpg

  Još 2020. godine Netflix je najavio da će četvrta ujedno biti i poslednja sezona serije “Ozark”. Premda su prve dve gledoce podelili u dva tabora, treća je dobila prilično dobre kritike. Poslednja sezona će biti malo drugačije koncipirana, odnosno biće podeljena u dva dela od po 7 epizoda. Posle prvog će se napraviti pauza, pa ćemo onda gledati i finalni nastavak.

  Producent serije, Chris Mundy, izrazio je zahvalnost Netflix timu što su prepoznali da je potrebno vreme da se priča porodice Byrdes dovede do kraja, dakle postoji razlog zašto smo na novu sezonu čekali ovako dugo, a moraćemo da sačekamo još malo, budući da ćemo je gledati početkom 2022. godine. Uprkos tome, Jason Bateman (Marty) poručuje da će biti apsolutno vredno čekanja.

  Kraj treće sezone bio je prilično dramatičan – Helen Pierce je upucana a Marty i Wendy su se kao i obično našli u središtu haosa. U trejleru za novu sezonu vidimo ih kako brišu njenu krv sa sebe, u poslednjim sekundama neko im prilazi, ne saznajemo ko, a ostali detalji biće nam poznati kroz nekoliko meseci. Nema sumnje da će četvrta sezona biti u potpunosti na fokusu gradnje odnosa između Byrdes i Navarro porodice a vrlo je neizvesno kako će se to odigrati. Logički gledano, ili će završiti u zatvoru ili mrtvi. Iako još uvek ne znamo kako, njihova priča se definitivno ovom sezonom završava. Javlja se još jedno važno pitanje a to je šta će se na kraju desiti sa Ruth i da li će uspeti da izgradi neku vrstu sopstvene imperije kakvoj od početka teži.

  Veronica Falcón i Ali Stroker pridružiće se glumačkoj ekipi u novoj sezoni. Falcón će biti Camila, sestra vođe kartela koja planira da preuzme presto, a Stroker će biti Charles-Anna, stara prijateljica majke Ruth koja je tu da joj pruži pomoć. Robin Wright, glumica poznata po ulozi u seriji “House of Cards” režiraće jednu od epizoda. 

  Saznaj više:
  Povezani članci: